Kome je Despotović uputio poruku?

Autor: Darko Mitrović
subota 29.11.2014.
23:31
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Čovek odluke u večerašnjem duelu Crvene zvezde i OFK Beograda privukao je i veliku pažnju načinom proslave pobedonosnog pogotka.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde su konačno pobedili posle dve utakmice u kojima nisu postigli ni gol, skinuli veliki psihološki pritisak sa svojih pleća, a to se možda najviše odnosi na Đorđa Despotovića, koji je proteklih meseci istrpeo dosta kritika zbog svoje neefikasnosti.

Večeras je u finišu meča postigao gol za pobedu nad OFK Beogradom, ali je prilikom proslave gola nekome želeo nešto da poruči. To je bilo očigledno na osnovu njegove gestikulacije, zbog čega su ga neki od navijača ''nagradili'' i zvižducima.

Ipak, posle meč, on je pojasnio tu svoju poruku - ona nije bila upućena nikome na stadionu.

''Bila je to poruka za one koji me vređaju na Fejsbuku. Ima nekoliko ljudi koji mi non-stop šalju poruke i vređaju čak i moju porodicu, a svi znaju koliki sam zvezdaš", izjavio je Despotović, a prenosi ''Mondo''.

U svakom slučaju, večerašnji gol bi trebalo da mu konačno podigne samopouzdanje, ali problem je što do kraja polusezone ostaje još samo jedan meč.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 30.11.2014
00:57

Despotovicu znam te dok si bio kadet i omladinac u Zvezdi gde si blistao punim sjajem, a sad prosto ne mogu da verujem kako si uspeo toliko da nazadujes kao fudbaler.

avatar
Milos023
Sunday, 30.11.2014
10:42

Videce te na prolece,bice on u sjajnoj formi...Velika greska je bila odlazak u inostranstvo...tako nije dobio pravu sansu,i sve je to uticalo na njegove igre....Sad kad prodje pripreme bice sasvim drugi fudbaler...ne treba ga osudjivati odmah

avatar
disqus_Rd0p1WiySE
Monday, 01.12.2014
14:01

Još vecu grešku je napravio što se vratio u propali klub gde samo u nameštenim utakmicama moze da da gol kada mu se cela odbrana skloni!!!!