Kome će Sanogo uzeti mesto u timu, kako je umalo završio u Partizanu i otkud Asano u priči?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 21.01.2020.
09:20
Izvor: Sportske.net

Seku Sanogo će biti novi fudbaler Crvene zvezde, potpisaće ugovor o pozajmici od godinu dana što znači da će biti tu i za kvalifikacije za evropska takmičenja.

EPA-EFE/THOMAS HODEL
EPA-EFE/THOMAS HODEL

Povezane vesti

Pitanje koje se postavlja jeste - kome će ovaj fudbaler zauzeti mesto u timu?

Imajući u vidu da igra kao zadnji vezni, moguće je da će najviše izgubiti Jovičić koji je bio povređen veliki deo ove sezone, a nije isključeno da manje minuta na terenu provede i mladi Petrović. Pored toga, Dušan Jovančić je na prodaju, vrlo verovatno da će Zvezda ostati bez sjajnog veziste do kraja prelaznog roka.

Inače, Sanogo je prošao lekarske preglede, a trenirao je sa švajcarskim Šafhauzenom zbog nesuglasica sa klubom iz Saudijske Arabije, Al-Itihadom, odakle stiže u Crvenu zvezdu.

Ono što je veoma zanimljivo jeste da je Sanogo bio želja i Partizana, ali da do realizacije transfera nije došlo, prenosi "Informer".

"Sanoga je želeo i Partizan, ali mi smo mu ponudili bolje finansijske uslove. Reč je o kvalitetnom igraču i crno-beli su čak bili spremni da prodaju Takumu Asana kako bi Sanogo kao četvrti stranac imao mesto u startnoj postavi. Dogovor je da Zvezda preuzme 500.000 evra Sanogoove plate, a za ostatak će on da vidi sa Arapima"
, rekao je izvor Informera iz Crvene zvezde.

O interesovanju Lokomotive za Takumu Asana pisali smo prethodnih dana, a generalni direktor Partizana Miloš Vazura je istakao da ponuda nije bilo za ovog fudbalera.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
aleksbn
Tuesday, 21.01.2020
12:27

Ma da, Partizan je htio da proda igraca od 25 koji je u sjajnoj formi da bi doveo igraca od 30 koji nije pola godine igrao, i to na pozajmicu. To informer delijama pravda novu kombinaciju Terze, ili...?

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 21.01.2020
12:26

Ovo nije bilo u planu, ali se izaslo u susret Dekijevoj zelji. Nadam se da Deki nije pogresio.

avatar
Ovono
Tuesday, 21.01.2020
19:56

I ja se nadam. Steta bi bila da ga upropastite.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 21.01.2020
11:37

Hahaha koja laž o tome da je Partizan hteo da proda Asana da bi doveo Sanoga. Partizan je još pre početka prelaznog roka rekao da sva 4 stranca ostaju osim u slučaju ekstremno visokih ponuda. Osim toga Partizan je imao drugu metu za tu poziciju i nije doveo tog igrača zato što pre svega za Šćekića nije dobio odgovarajuću ponudu, a planirana zamena je bio domaći igrač. I da li stvarno neko može da poveruje da bi Partizan za igrača od 30 godina kome je puna bruto plata oko 3.5M € mogao uopšte da pomisli da sklopi otkupnu klauzulu, kada je jednom Rajkoviću ponudio samo 300k godišnju platu. Partizan sigurno ne bi doveo igrača od 30 godina na pozajmicu da ne može da ga otkupi i još da ga godišnje plaća 650k €, to može samo državni projekat.

avatar
Deki.Stankovic.5
Tuesday, 21.01.2020
14:08

Znaci nije 500,nego 650 :D ,kakav si ti prevarant,ni sam sebi ne verujes vise.

avatar
Колатерална Штета
Wednesday, 22.01.2020
13:09

И још извор информера из Црвене Звезде зна све о трансфер политици у Партизану, кога су хтели да продају и слично. Стварно верујеш у бајке ваше манипулаторне управе...

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Tuesday, 21.01.2020
14:23

Drzavni projekat od dve lige dampiona dovodi igrace,ne znam odakle vama

avatar
Колатерална Штета
Tuesday, 21.01.2020
10:40

Jel moguće da oni pišu ovo? Pa ne da nam ovaj nije potreban, na njegovoj poziciji igraju Zdjelar i Natho, tako da ne vidim zašto bi prodavali Asana da bi doveli ovoga!? Zašto mora da se laže i pominje da ga je Partizan hteo...

avatar
Deki.Stankovic.5
Tuesday, 21.01.2020
14:09

Tacno bre,sve sto se pise za Partizan a da ne odgovara njegovim navijacima je laz,znamo dokle ide vasa bolest.

avatar
Колатерална Штета
Wednesday, 22.01.2020
13:03

Докле иде твоја болест? Одакле било коме информација, а да није из Партизана колико је Партизан нудио или да ли је уопште нудио за неког играча из неког трећег клуба? Укључи мало мозак и постави себи логична питања...

avatar
Kokorayko
Tuesday, 21.01.2020
16:16

Moraju zato što su navijači Zvezde, nezadovoljni sa Terzićem.
A ovaj da bi opstao na funkciji, pusta informacije po Informerima i Kuririma, kako bi izbalansirao malo situaciju u klubu.