Kombinatorika oko sastava može da počne, Đukićeve slatke muke u veznom redu

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 22.01.2018.
15:53
Izvor: Sportske.net

Dva pojačanja, nekoliko odlazaka ove zime, nastavak saradnje sa Vladimirom Stojkovićem u najkraćem su dosadašnji bilans prelaznog roka u Humskoj. Da li sada Miroslav Đukić ima na svakoj poziciji bar po dvojicu kvalitetnih igrača?

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Posle današnjih informacija o nastavku saradnje Vladimira Stojkovića i Partizana, transfera Đorđa Ivanovića iz Spartaka u redove crno-belih, a imajući u vidu i raniji dolazak Uroševića iz Napretka, kao i odlazak Evertona Luiza u italijanski SPAL, sada je već znatno jasnija slika na koje će igrače Miroslav Đukić moći da računa u prolećnom delu sezone.

Verovatno znate i da je neizvestan ostanak Marka Jevtovića i Leandra Tavambe, ali se i dalje očekuju transferi Saše Zdjelara, Radosava Petrovića, Ukrajinca Vakulka...

Videćemo šta će se od svega toga ostvariti, a pod pretpostavkom da do početka proleća ostane trenutno stanje, možemo već da napravimo kombinatoriku prvog i, uslovno, rezervnog sastava crno-belih, naravno u zavisnosti kako se fudbaleri Partizana pokažu tokom priprema, pogotovo u predstojećim na Kipru.

Miroslav Đukić je na prozivci imao na spisku 33 fudbalera potom je Everton otišao, a pomenuti broj danas je popunio Đorđe Ivanović.

Dakle, ukupno tri tima su mu na raspolaganju, ali je jasno da će taj spisak bti skraćen, verovatno već pre polaska na Kipar.

A dok se to ne obelodani, možemo da pretpostavimo kako bi prvi tim Partizana mogao da izgleda na proleće. Naravno, mnogo je opcija, pa su moguće i drugačije kombinacije, različite formacije, pogotovo ako znamo da je Đukić i krajem jesenjeg dela sezone pomalo eksperimentisao u tom pogledu.

A ako još dođu Petrović i/li Zdjelar, onda će Miroslav Đukić zaista imati slatke muke kada je u pitanju izbor igrača u veznom redu. Uz ova imena koja vidite u prilogu, na pripremama su i talentovani Đerlek, Nišić, Birmančević i drugi... (kompletan spisak sa prozivke OVDE).

Naravno, ne uzimajte ovo zdravo za gotovo, ovo je tek samo način da se ilustruje ko je sve Đukiću na raspolaganju u ovom trenutku...

Opcija 1
formacija 1

Rezervna opcija 1
formacija 3

Rezervna opcija 2
formacija 2

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ercov
Tuesday, 23.01.2018
02:36

Urosevic, Radin, Pantic i Ozegovic nemaju mesta u prvom timu. Kvalitet i razliku prave samo Stojkovic, Vulicevic, Tosic, Jankovic i Tavamba. Treba sacekati i videti kako ce se Ivanovic uklopiti bas kao i mali Kosovic koji se vraca posle duge i teske povrede. Ne volim da gledam Djukica na klupi Partizana jer se pokazao kao veliki pacer i trener koji je unazadio igru Partizana.

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Tuesday, 23.01.2018
14:02

Zasto Pantic nema? Bolji je od Kosovica za klasu, mora se priznati da dobro igra otkad se vratio.

avatar
Old_school
Monday, 22.01.2018
22:20

A ko ce da igra odbranu?

avatar
PADAMNAGORE
Monday, 22.01.2018
20:09

Nadam se da se salite sa drugom i trecom postavom... prva je previse ofanzivna, poznato je to da mi igramo sa jednim spicem. Radin je ok, ali treba tu neki bolji igrac tipa Raca Petrovic i bombona.

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Monday, 22.01.2018
19:13

Nista vam to ne valja:-D Treca vam je najbolja, by the way:-D Strahinja kao levonogi da bude desni stoper, Jevtovic i Kosovic nisu ni za Borac. Jankovic sigurno nece igrati u prvom timu, o Urosevicu da i ne pricam. Ovako ce biti:-D: Stojkovic (Stevanovic, Jovicic/Trnic)- Vulicevic (Cucin), Ostojic/Miletic, Mitrovic (Markovic/Bosnjak- drugog da pozajmimo na pola godine ili mozda i godinu dana, zasto da ne), Antonov (Urosevic)- ZDJELAR (Radin, Jovic- Nisic ovde ipak ispada)- Tosic (Jankovic, Kukolj), Pantic (Djerlek- Birma na pozajmicu, Kosovica prodati vec sad na leto), Ivanovic (Kokir, S. Jovanovic)- Suma, GOU ili neko drugi (Dj. Jovanovic, covcepa na privremenom radu); prodati Tavambu i onu dvojicu idiota, pitam se samo sta je sa Jankovicem i kad ce biti regulisan DP-ov status. Isto tako, bilo bi pozeljno da dovedemo jos dvojicu zadnjih veznih, ne samo jednog. Doduse, ne znam kakav je taj Jovic, mozda i istrpeti ga...

avatar
Zlatko_M
Monday, 22.01.2018
17:49

Definitivno bih Bosnjaku dao sansu, naravno u super ligi... Ne moze mnogoo da nas kosta (posto i ovako zvezda bezi dosta) a svakako mozemo da dobijemo mnogo, stopera za evropu sledece sezone. Isto tako treba i Cucinu davati po koju sansu umesto Vulicevica a ostalo zavisi od toga ko bude dosao pa cemo videti...

avatar
RIP KOBE
Monday, 22.01.2018
17:22

ne verujem da ce urosevic biti prvi izbor na levom beku mada pricamo o djukicu ovde a ivanovic je najbolje levo da igra.

avatar
indija durot
Monday, 22.01.2018
17:18

slabo.preslabo..

avatar
Seitaridis
Monday, 22.01.2018
17:12

Tuga,cemer,jad