Kolina i njegovih "pola metra u golu", ovo je prava istina!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 27.09.2018.
17:21
Izvor: Sportske.net

Istina o Kolini i derbiju, da li je zaista komentarisao gol Ričmonda Boaćija?

screenshot - Youtube.com
screenshot - Youtube.com

Povezane vesti

Da li je zaista Pjerluiđi Kolina komentarisao situaciju sa derbija?

Odgovor je - ne.

Geometri, matematičari, stručnjaci sa fakulteta, sudije bivše i sadašnje, svi su bili angažovani da razreše misteriju koja muči Srbiju - da li je gol Ričmonda Boaćija regularan.

Među onima koji su angažovani NIJE Pjerluiđi Kolina. Mediji u Srbiji su objavili da je popularni sudija i jedan od najboljih na svetu svih vremena u svom poslu komentarisao da je lopta "pola metra ušla u gol", ali se to nije desilo.

Potvrdio je to za "Nedeljnik" srpski novinar koji radi u Rimu, Željko Pantelić.

"Možda emisija i postoji, ali nema nikakav uticaj i slušanost. Teško da bi Kolina tako nešto izjavio, tim pre što na radio stanicama ne pričaju čak ni o Premijer ligi, jer slabo koga interesuje, a kamoli o nekim drugim prvenstvima, pogotovo srpskom", rekao je Pantelić koji je otklonio sve dileme.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pierluigi Collina
Friday, 28.09.2018
10:22

Evo da vam otkrijem pravu istinu: pojma nemam o čemu pričate. :D

avatar
deki trbic
Thursday, 27.09.2018
23:38

ONI REALNI NAVIJACI ZVEZDE ZNAJU DA NIJE BIO GOL, ALI OPET BAS ZBOG OVAKVIH STVARI TREBA UVESTI GOL TEHNOLOGIJU!!!

avatar
Dr fudbala Miloje
Thursday, 27.09.2018
22:40

Хехехе сад није. Ма све ја тако.

avatar
svetski prvaci 1991
Thursday, 27.09.2018
20:43

Realno,dok je lopta još bila u vazduhu prošla je gol crtu,znći,gol je bio.Snimak sam gledao više puta i tako sam video.A stvarno realno.

avatar
NebitanNaKvadrat
Thursday, 27.09.2018
20:33

Ja smem da se kladim da je Partizan pustio ovu dezinformaciju u javnost a zatim par sati kasnije demantovao i sada kao ispada eto cime se Zvezda bavi kako bi dokazala da je gol regularan,bla bla bla. Setite se kako su montirali onaj snimak gde kao neko iz uprave Vojvodine govori kako ce da puste Zvezdu a oni kao ne znaju ko je bio to a lik sedeo do Vucelica. Cirkuzanti

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 27.09.2018
19:51

Nakon što im je ogoljena krađa moraju da izmišljaju opravdanja, a jedno od njih je izjava Koline. Ljudi, setimo se kad su izmislili nekog Larsa Kristofera, Danca, čak su mu izmislili i funkciju i naravno izjavu o izbacivanju Partizana iz Evrope. Zatim ono crtanje Boaćijevog gola u PAINT-u gde jedino može da se nacrta da je gol. Možda ni Borjan nije bio van šesnaesterca kad je rukom zaustavio loptu i stopostotnu šansu za gol Napretka. 9/9 utakmica, sveee pokradeno. Da se čovek ozbiljno zapita da li su dobro.