Koliko vrede Zvezdini biseri na ''Transfermarktu''? Ove sume uskoro će biti drastično uvećane?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 03.02.2020.
08:23
Izvor: Sportske.net

Zvezdin najveći dobitak na aktuelnim zimskim pripremama je što su trojica mladih igrača dobila i iskoristila ukazanu priliku u prvom timu crveno-belih.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Njihov kvalitet i veliki potencijal je vrlo brzo došao do izražaja, u toj meri da je dvojicu iz tog trilinga, Veljka Nikolića i Željka Gavrića, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić okarakterisao kao Zvezdine najbolje igrače u ovom trenutku.

Uz Gavrića i Nikolića, među prvotimcima je i sve bolji levi bek Marko Konatar, koji se za mesto u timu bori sa Milanom Rodićem.

Nema sumnje da će se tokom proleća ozbiljno računati na svu trojicu, s obzirom da su se na pripremama odlično snašli među starijim saigračima i da će istovremeno njihova tržišna vrednost postajati sve veća ukoliko opravdaju očekivanja.

Zato je zanimljivo sada pogledati ''Transfermarktove'' procene njihovih vrednosti, zapamtiti ih, i za nekoliko meseci ih uporediti sa novim koje će biti objavljene na pomenutom specijalizovanom sajtu.

Izvesno je da će se vrlo brzo ta ''Transfermarktova'' procena drastično promeniti, a u ovom trenutku, oni Nikolića procenjuju na 300 hiljada evra, Gavrića na 400.000, a Konatara na 200.000.

Od ovih momaka Zvezda svakako očekuje veliku zaradu kada su u pitanju njihovi naredni transferi, a njihovi aktuelni ugovori sa šampionom Srbije važe do juna 2023. godine.

Na njima je da i dalje napreduju, a novi trener Dejan Stanković će im dati najveću moguću podršku, što je već i pokazao na pripremama.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi
Monday, 03.02.2020
18:35

Simiću objasni kako misliš sa ovakvom igrom da osvojiš bilo šta. Dekiju msu dali ekipu da se uči, teško nama sa njim.

avatar
Dorotej
Monday, 03.02.2020
15:52

Novinari, vi kvarite te mladiće. Koliko će da vrede? Pa nisu još odigrali ni jednu takmičarsku utakmicu.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 03.02.2020
11:44

Samo ne zuriti sa njihovom prodajom i njihova cena ce samo da raste.

avatar
LFC*19
Monday, 03.02.2020
10:23

Nemojte ih pamtiti, nego ih odmah prodajte da se ne povrijede :) Trebaju novci da živi klub, odakle pare. LŠ? Ma, nije to dovoljno... Šta? Koliko miliona? Zar vjerujete da se te pare stvarno daju u LŠ? Znate li vi koliko zaslužnih delija sjedi u klubu, prima platu/penziju za svoj rad? Više imaju zaposlenih CZ i PFC nego 10 najboljih državnih preduzeća računajući i Vodovode i elektroprivrede i ostale željeznice. To je horda ljudi koja uredno čeka prvi u mjesecu. Koliko vrijede ova djeca? Kako se trljaju ruke. Pa i ovaj tekst aludira na prodaju, čak u tekstu ni slučajno ne piše kako Zvezda ima budućnost u toj djeci. Ali, navijači zvezde znajte, obostrano je. I ta djeca jedva čekaju da pođu, iako su delije. A ako ne žele oni, žele im roditelji. A zašto, jer nemaju tu budućnost. E vi sad slavite koliko je razlike nad Partizanom? :) Titulaaaaa :) Slaviće se titulaaaa :)

avatar
Old_school
Monday, 03.02.2020
09:38

A Terza se samo oblizuje. Garantujem da ce bar jednog prodati do avgusta.

avatar
Vidicnemanja
Monday, 03.02.2020
12:16

Sad ce drzavnim parama neki seik iz Mancestera da kupi dva igraca za 10 miliona kao sto su kupili bracu ilic koji sity nece nikad ni videti a kamoli igrati za klub

avatar
Consigliere 1927
Monday, 03.02.2020
15:44

Ako ne i dvojicu, Gavric je dobar, moze dobro da bukne cena ako ovako nastavi...