Koliko Tumbakoviću još treba vremena? Hteo je da zove još jednog iz Partizana i nesuđeno Zvezdino pojačanje...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 30.09.2019.
14:24
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Ipak se predomislio.

Beta/AP Photo/Risto Božović
Beta/AP Photo/Risto Božović

Povezane vesti


Najveće iznenađenje je izostanak napadača Rel Madrida Luke Jovića, ali osim njega nije pozvao ni još nekolicinu igrača koji su bili na spisku za septembarske mečeve sa Portugalom i Luksemburgom.

Selektor ponavlja da mu treba vremena da sagleda mogućnosti svih igrača, a prijateljski meč sa Paragvajem je dodatna prilika za to.

''Vreme je prirodan faktor, pa moje selektovanje u ova tri meseca je kratak period da bi se nešto ozbiljno pripremilo. Imamo i novembar, decembar, sve do marta.

Pratićemo grupu igrača koji nisu pozvani kao recimo Danijela Aleksića, koji se vratio u Tursku, igra dobro.

Tu je i nekoliko mladih igrača, pa fudbalera iz naše lige… Sve ukupno imamo oko 60 igrača koje redovno pratimo, čije igre svake nedelje analiziramo'', istakao je Tumbaković, a prenosi sajt FSS.

Tom prilikom, Tumbaković je otkrio da je nameravao da pozove i još jednog igrača Partizana.

''Razmišljali smo o Strahinji Pavloviću, ali procena je bila da je bolje da igra za mladu selekciju koju očekuju dve veoma važne utakmice u kvalifikacijama. Pod lupom je još mladih, sve pratimo…'', istakao je Tumbaković.

Prethodni mečevi su pokazali da u odbrani ima određenih problema, treba nam znatno više čvrstine u defanzivi.

''Kako to da rešimo? Jedino da imamo sve igrače na okupu jedno mesec – mesec i po dana. Mi godišnje imamo pet okupljanja od po sedam do deset dana, a od toga imamo vrlo mali broj treninga'', naglasio je Ljubiša  Tumbaković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 30.09.2019
17:59

Strahinja Pavlović je trebao da igra za reprezentaciju još pre mesec dana, a da si hteo da ga zoveš tek sada pa nisi zbog mlađe reprezentacije...u kom je to savezu mlada važnija od A reprezentacije? Odlazite svi iz srpskog fudbala - Kokeza odlazi!