Koliko novca je Partizan odbio za Asana i Šćekića?

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.01.2020.
17:37
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Mnogo se prethodnih dana pisalo o Sadiku i Filipu Stevanoviću, a u senci tih ponuda, bilo je i nekih drugih.

EPA-EFE/SRDJAN SUKI
EPA-EFE/SRDJAN SUKI

Povezane vesti

Prelazni rok za Partizan još nije završen, još ima nerešenih pitanja, pre svega kada su u pitanju dolasci novog napadača i novog štopera.

Od izlaznih transfera, za sada je najveća ''bomba'' potpis Strahinje Pavlovića za Monako, od čega će Partizan zaraditi najmanje 10 miliona evra, ali sjajne ponude stižu i za Sadika i Filipa Stevanovića, o čemu smo više puta pisali prethodnih dana.

Istovremeno, bilo je i drugih ponuda.

Tokom današnjeg TV prenosa meča između Partizana i Krakovije (1:1) u Beleku, reporter TV Arena Sport Ivan Radulović podsetio je da je ponuda moskovske Lokomotive za Takumu Asana iznosila 1.7 miliona evra, što je za Partizan bilo potpuno neprihvatljivo, pa za sada nema dileme da će Japanac ostati u Humskoj, osim ako u međuvremenu ne stigne neka mnogo povoljnija ponuda.

Interesovanja je bilo i za Aleksandra Šćekića, španski Alaves je bio najkonkretniji, bio je spreman da plati na ime obeštećenja između 800.000 i milion evra, ali ono što je u potpunosti odbilo crno-bele, to je predlog Španaca da pomenuti iznos plaćaju u ratama.

Ni to u Partizanu nisu želeli da prihvate, pa se za sada može reći da su za ovu dvojicu igrača crno-beli odbili više od 2.5 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Thursday, 23.01.2020
22:18

Ako ponovo docekate da neko za Scekica ponudi milion, ja dajem tri......

avatar
paok
Thursday, 23.01.2020
16:31

Za Asana malo a sto se rice Scekica i nije losa ponuda. Pa mi svima placamo u ratama sto ne bi i Alaves mogao. Mogli smo naci boljeg od Scekica ali dobro.

avatar
Michael Tadic
Thursday, 23.01.2020
01:12

Ovaj Scekic je drvo, pogresili su, bolje i na rate, neko da sedi na klupi