Koliko je Zvezda platila Jevtovića? Otkriveni detalji!

  • Autor: Aleksandar Obrenović

  • 22. jun 2018.

  • 17:12

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • email

Crvena zvezda je predstavila treće i četvrto pojačanje.

Koliko je Zvezda platila Jevtovića? Otkriveni detalji!
Foto: crvenazvezdafk.com
Danas su u Crvenoj zvezdi predstavljena dva fudbalera. Prvo je treće pojačanje posle Dejana Melega i Dušana Jovančića, a to je Nikola Stojiljković, a drugo je Milan Jevtović.

"Nikola je igrač kojeg poznajem dugo, prošao je sve mlađe selkcije FSS, sarađivali smo dosta dobro u tim selekcijama. Doveden je da daje golove, Nikola je rasni špic i verujem da će opravdati poverenje", rekao je Mrkela.

"Jako sam srećan što sam došao u Zvezdu, u tim koji je pravio odlične rezultlate i u domaćem prvenstvu i u Evropi. Nadam se da ćemo biti još bolji ove godine, a meni je najbitnije da se što pre uklopim u ekipu. Imamo jako velike izazove u Evropi, ali spreman sam, zbog toga sam i došao, jer klub pravi odlične rezulatate i konačno je stao na svoje noge. Mislim da možemo to još da popravimo i da nastavimo da držimo nivo koji je uspostavljen, ako zašto da ne i da napravimo korak napred", istakao je Stojiljković koji je sarađivao već sa Vladanom Milojevićem u Čukaričkom.

"Odlično poznajem Vladu, bili smo zajedno u Čukaričkom i tada sam igrao odlično, kao i cela ekipa. Znam najbolje kako on radi i kako se kod njega funkcioniše. Na moj dolazak u Crvenu zvezdu nije presudno bilo to što je on trener već to što me je klub želeo, a naravno da sam srećan što ću ponovo sarađivati sa trenerom kod kojeg sam pružao odlične partije. Ljudi iz Brage su znali da želim da se vratim u Srbiju, u Crvenu zvezdu", istakao je on.

Četvrto pojačanje je Milan Jevtović, fudbaler koji stiže iz Antalije.

"Jevtović je igrač izvanredne brzine, pokriva obe strane i ima izrazite golgeterske sposobnosti. Očekujem da u Zvezdi da dosta golova, da pomogne Crvenoj zvezdi, a verujem da i ona njemu pomogne da se do kraja afirmiše", rekao je Mitar Mrkela.

Milan Jevtović je veliki navijač ovog kluba od detinjstva.

"Hvala direktoru na lepim rečima, mogu da kažem da je ovo za mene jedan od najvažnijih trenutaka u životu i dosadašnjoj karijeri. Presrećan sam što sam konačno stigao u Crvenu zvezdu i tako ostvario dečački san. Došao sam da osvajam trofeje i da igram sa Zvezdom Evropu, jer klub kao što je Crvena zvezda to zaslužuje. Kontaktirali su me i Rozenborg i neki klubovi iz Švedske, ali iskreno, želeo sam da dođem u Zvezdu i ostvarim svoj san, to je nešto što nema cenu. Daću sve od sebe na treninzima i utakmicama kako bih Zvezdi dao najviše što mogu", rekao je on.

Inače, Crvena zvezda nije morala da plati obeštećenje za njega.


  • facebook
  • twitter
  • email

Ne propustite

Komentari