Koliko je Partizan zaradio od ulaznica protiv Bešiktaša, a koliko će mu ostati od toga?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.08.2018.
13:32
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Zarada je već poznata, a odgovor na drugo pitanje moraće još da se sačeka.

Sportske.net/Darko Mitrović
Sportske.net/Darko Mitrović

Povezane vesti

Partizan je igrom i borbenošću u četvrtak protiv Bešiktaša ostvario rezultat (1:1) koji mu daje nadu da bi u revanšu mogao da napravi iznenađenje u istanbulskom revanšu, a ono čime u Humskoj mogu da budu zadovoljni, to je i najbolja poseta od početka sezone.

Od 22.000 karata koliko je pušteno u prodaju, prodato je oko 20.000, a kako danas prenosi ''Telegraf'', ukupna zarada crno-belih od ulaznica na ovoj utakmici iznosi 150.000 evra.

Sasvim pristojna suma imajući u vidu da nije bio pun kapacitet stadiona, ali se postavlja i pitanje koliko će od te sume ostati u kasi Partizana.

Znate već da se dan posle meča pojavila informacija o disciplinskom postupku koji je UEFA pokrenula (mada toga na njenom zvaničnom sajtu još nema) zbog upotrebe pirotehničkih sredstava, zakrčenih prolaza na tribinama i ubacivanja pojedinih predmeta na teren.

Odluka po tom pitanju očekuje se 27. septembra, pa do tada ostaje i neizvesnost kolika će biti realna zarada crno-belih od ove utakmice.

Ipak, ako bi Partizan u Istanbulu ostvario rezultat koji bi ga odveo u Ligu Evrope, sve ovo bi možda palo u drugi plan...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke