Koliko je ozbiljna Stevanovićeva povreda?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 05.12.2016.
10:04
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Krilni fudbaler Partizana Alen Stevanović u nedelju je završio na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) zbog povrede zadobijene na meču sa Javor Matisom, a tim povodom danas se oglasio i klub iz Humske.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana u nedelju su ugostili Javor Matis u okviru pretposlednjeg meča 19. kola domaćeg šampionata, a gosti su iz Humske ispraćeni sa dva gola u mreži.

Crno-beli su u završnici prvog i početkom drugog poluvremena rešili pitanje pobednika, ali šef stručnog štaba Marko Nikolić i pored toga nije mogao da bude spokojan.

U petnaestom minutu nastavka utakmice povredio se krilni fudbaler Alen Stevanović koji je posle ukazane pomoći završio na Vojnomedicinskoj akademiji.

Tim povodom u ponedeljak ujutru oglasio se i fudbalski klub Partizan koji je na svom zvaničnom sajtu predočio o kakvoj povredi se radi.

"Stevanović je zaradio duboku posekotinu na listu dužine 5cm. Nije došlo do oštećenja fascije i mišića. Očekuje se brz oporavak" navodi se na sajtu Partizan.

Ostaje samo da se vidi da li će šef stručnog štaba Marko Nikolić moći da računa na Alena Stevanovića u poslednje dve utakmice jesenjeg dela prvenstva ili će krilni fudbaler biti na poštedi.

Poslednje dve utakmice u jesenjem delu sezone Partizan igra protiv Čukaričkog i subotičkog Spartaka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Monday, 05.12.2016
14:53

duboka posekotina na listu, duzina 5 cm, minimum 2-3 šava, neće smeti da igra i trenira jedno 2 nedelje kako ne bi ponovo otvorio ranu, po nekoj mojoj proceni...

avatar
Monday, 05.12.2016
22:00

Bio si u pravu...