Koliko je Boaći zaista koštao Zvezdu?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 16.09.2018.
10:23
Izvor: Sportske.net

Cifra o kojoj je bilo reči kada je povremeni reprezentativac Gane vraćen na "Marakanu" nije bila tačna.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka FK Crvena zvezda angažovao trojicu novih igrača među kojima su bili i povratnici Goran Čaušić i Ričmond Boaći.

Napadač iz Gane vratio se u klub nakon samo šest meseci, a mnogima je delovalo neverovatno to što ga je Zvezda prodala Kinezima za 5.5 miliona evra i pola godina kasnije vratila za milion i po.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić objasnio je da se Boaći odrekao velike zarade u kineskom Đangsuu kako bi se vratio na "Marakanu", ali je otkrio i to da mediji nisu dali precizan podatak vezan za visinu obeštećenja koje je plaćeno za internacionalca iz Gane.

"Boaći će biti plaćen 2.5 miliona evra, novinari nisu dali tačnu informaciju", objasnio je Zvezdan Terzić u nedeljnom intervjuu "Žurnalu".

Crveno-beli će pomenutu svotu novca isplatiti na tri rate od po 833.000 evra do septembra 2020. godine.

Kada je već reč o pojačanjima pristiglim poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka, treba reći i to da je za Gorana Čaušića izdvojeno milion evra (na dve rate), a za Marka Marina 700.000 evra.

Na taj način crveno-beli su tokom poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka potrošili 4.200.000 evra, ali je već na jučerašnjoj utakmici sa Radnikom moglo da se vidi da je kupovina pomenute trojice predstavljala pravi potez.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 16.09.2018
11:34

Neka on samo daje golove i u Zvezdinom dresu ostvari svoje snove.

avatar
Sale1389
Sunday, 16.09.2018
10:58

Samo da oni u utorak pokazu zasto su dovedeni. Lako je protiv Radnika, gdje igraci igraju za klike. Idemo na pobjedu u utorak 🔴⚪🔴

avatar
Südkurve München
Sunday, 16.09.2018
10:41

Znaci 3 miliona zaradili na Boacija. Svaka cast Terza, za samo 7 meseci