Koliko će navijača doći da bodri Zvezdu protiv Javora?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 15.02.2018.
15:07
Izvor: Sportske.net

Evropske utakmice predstavljaju magnet za navijače Crvene zvezde ali obično nakon toga sledi veliko razočaranje u domaćem prvenstvu.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Osam evropskih utakmica odigrala je Crvena zvezda u tekućoj sezoni na domaćem terenu i po pravilu imala fantastičnu podršku sa tribina.

UEFA je nakon grupne faze takmičenja saopštila da je Zvezda bila najgledaniji domaćin u Ligi Evrope, ali ono što je tokom jeseni kvarilo utisak jesu utakmice u domaćem prvenstvu.

Neretko su Zvezdine mečeve u Super ligi igrane pred svega nekoliko hiljada ljudi, a složićete se da izabranici Vladana Milojevića zaslužuju mnogo bolju podršku bez obzira na to što u Super ligi nema previše atraktivnih protivnika.

Zbog toga će subotnja utakmica 23. kola Super lige Srbije između Crvene zvezde i Javor Matisa predstavljati test za navijače bivšeg šampiona Evrope. Meč dolazi između dva okršaja sa moskovskim CSKA a jednako je važan jer crveno-beli ne žele da ispuste bodovnu prednost koju imaju u odnosu na "večitog" rivala.

Crvena zvezda je danas saopštila da će karte za utakmicu sa Javor Matisom biti prodavane samo nad dan susreta, što će reći u subotu 17. februara od 10 časova do početka meča. Karte će moći da se kupe po vrlo popularnim cenama. Ulaznica za severnu tribinu košta 100, za istočnu 200, a za zapadnu 300 dinara.

Zadatak Zvezdinih navijača jeste da dođu u što većem broju na stadion, podrže ekipu u borbi za nova tri boda jer će samo na taj način atmosfera u timu biti pozitivna pred najvažniju utakmicu dosadašnjeg toka sezone.

Utakmica 23. kola Super lige Srbije između Crvene zvezde i Javor Matisa igra se u subotu od 14 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke