Koliko će Musa Ndžaj zarađivati u Partizanu?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 10.02.2019.
14:11
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Crno-beli su ove zime bili možda štedljiviji nego ikad kada je u pitanju angažovanje pojačanja, ali da li će im se najnovije investicije isplatiti?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev je pre dva dana poručio da je Partizan jači nego jesenas, iako trojica igrača koje je ove zime doveo u Humsku, tokom priprema u Turskoj nisu pokazala da mogu da naprave neku značajniju razliku.

Partizan je tokom zime angažovao Musu Ndžaja iz norveškog Stabeka, zatim omladinca Radivoja Bosića iz Crvene zvezde i Dejana Georgijevića koji je došao na pozajmicu iz Ferencvaroša.

Crno-beli za ovu trojicu igrača nisu morali da plate obeštećenje i s te strane je Partizan odlično prošao, ali trebalo bi da u narednom periodu ovi momci svojim učinkom na terenu opravdaju i platu koju su prethodno dogovorili.

Današnji ''Žurnal'' piše na tu temu i otkriva nezvaničnu informaciju da će Musa Ndžaj u Partizanu zarađivati blizu 200.000 evra na godišnjem nivou. Podsetimo, sa crno-belima je potpisao ugovor na tri godine.

Kada je Bosić u pitanju, pomenuti izvor navodi da je ugovorena mesečna plata od 5.000 evra, a Georgijevića će i dalje plaćati mađarski klub.

Na ovim momcima, kao i ostatku ekipe, na proleće je težak zadatak da se značajnije popravi utisak iz jesenjeg dela sezone, kada je Partizan ostao u minusu od čak 15 bodova za Zvezdom. Pripremni mečevi u Turskoj, izuzev onog protiv Šahtjora, nisu pokazali da u Humskoj imaju previše razloga za optimizam...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Monday, 11.02.2019
03:49

Teško je koncentrisati se i ozbiljno razmišljati bilo šta u vezi sa Partizanom, a sve vreme imati svest o prisustvu stranog tela. Ali, s vremena na vreme, proradi želja, pa na trenutak, ne baš da zaboraviš, ali potisneš... Eto, kad pomislim na ovog MU - SA, previše mi liči na SU - MA. Nadajmo se da će biti mnooooooogo bolji.

avatar
Delije Sever 021
Sunday, 10.02.2019
22:54

Ode 600k za momla koji zna da t4ci brzo ali ga mrzi.

avatar
GROBAR _PODGORICA
Sunday, 10.02.2019
17:21

PA TAJ ĆE GREJATI KLUPU A VI MU DAJETE TOLIKE PARE.

avatar
GROBAR _PODGORICA
Sunday, 10.02.2019
17:19

BOLJE DA STE TE PARE DALI BOJIĆU KOJI JE BIO SLOBODAN IGRAČ. NAPOLJE BRE UPRAVO.

avatar
GROBAR _PODGORICA
Sunday, 10.02.2019
16:08

Kome bre 2oo hiljada, jeste li vi normalni.

avatar
Grb partizana 1997?
Sunday, 10.02.2019
17:15

Mnogo za povredjenog igraca koji je doveden pregledanjem vhs kasete. Taj ako proigra bice to sledece sezone. Cist amaterizam.