Koliko će Marin još ostati u Zvezdi, šta sprema Partizanu i hoće li dobiti srpski pasoš?

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.01.2019.
13:09
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Zvezda je napravila pun pogodak njegovim angažmanom krajem leta, može li ga zadržati?

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Marko Marin je na ''Marakanu'' stigao kao najveće pojačanje u letnjem prelaznom roku, a on je taj epitet i opravdao.

Po završetku jesenjeg dela sezone, generalni direktor Zvezdan Terzić je upravo Marina, uz Bena i golmana Borjana označio kao igrače koje treba po svaku cenu zadržati i najverovatnije će tako i biti.

Naravno, već treba razmišljati i o narednom prelaznom roku, može li Zvezda i na leto da učini isto kada je Marin u pitanju. Sam fudbaler se na tu temu oglasio u izjavi za ''Informer''.

''Želim da ostanem u Zvezdi, imam ugovor i voleo bih da pomognem klubu da opet uđe u Ligu šampiona. Ali, kao što i vi znate, u fudbalu više faktora odlučuje o tome da li će neko ostati u klubu ili ne. Voleo bih da ostanem, ali videćemo šta će se desiti'', izjavio je Marin.

S obzirom da je Zvezda završila ovosezonsko učešće u Ligi šampiona, na proleće će joj najveći izazovi biti derbiji sa Partizanom, a Marin već sada otkriva da je posebno motivisan za naredni duel sa crno-belima, koji je zakazan za 27. februar na ''Marakani''.

''Jedva čekam derbi na 'Marakani'. Igrao sam velike utakmice i u Španiji, Nemačkoj, u Ligi Evrope, ali večiti derbi je ipak poseban, a mislim da će na našem stadionu biti nešto specijalno za mene. Željno iščekujem taj meč i nadam se pobedi'', jasan je Marin.

Znate da u Superligi postoji ograničenje broja stranaca, Marin naravno neće biti prekobrojan u Zvezdi, pa nema ni previše razloga da razmišlja o dobijanju srpskog pasoša.

''Nismo o tome ni pričali, a, iskreno, nisam ni razmišljao o tome da uzmem srpski pasoš'', poručuje Marin.

Brzo se navikao na život u Beogradu, sjajno su ga i saigrači prighvatili od samog dolaska, a osim odlične atmosfere na tribinama ističe i onu u ekipi.

''Možda se sa Benom najviše družim van terena jer se znamo još iz Olimpijakosa i sa njim sam baš dobar, kao i sa Nemanjom Supićem, koji je super tip, veliki zajebant.

Ova frakcija oko Savića i Stojkovića, oni se stalno zezaju i non-stop je neka šala, a Degenek je najozbiljniji, ne razume šale i baš ga je teško nasmejati'', otkrio je Marin.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 02.01.2019
00:29

Najbolje Zvezdino pojacanje u poslednjih 25 godina.

avatar
zg partizan igokea
Tuesday, 01.01.2019
15:09

Mesi za siromasne.

avatar
Südkurve München
Tuesday, 01.01.2019
14:51

Bolje receno, nas je Marin bolji od Messija

avatar
Südkurve München
Tuesday, 01.01.2019
14:51

Nas je Marin bolji od svih igraca u grupnoj fazi LS