Koliko će još suditi Milorad Mažić?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 26.11.2018.
12:27
Izvor: Sportske.net, b92.net

Najbolji srpski sudija razmišlja uveliko o kraju svoje karijere.

Beta/AP Photo/Pavel Golovkin
Beta/AP Photo/Pavel Golovkin

Povezane vesti

Sudija iz Vrbasa koji važi za jednog od najboljih na svetu u svojoj profesiji, Milorad Mažić, oseća se i dalje sjajno i planira još neko vreme da sudi.

Dokle?

Poslednje veliko takmičenje bi moglo da mu bude Evropsko prvenstvo za dve godine.

"I Milovan, i Dalibor i ja se osećamo sjajno zdravstveno i pred sobom imamo plan da nam EURO 2020. godine bude poslednje veliko takmičenje kada je reč o sudijskoj karijeri", rekao je on u intervjuu za "B92".

Pored toga, Mažić je istakao da obožava da radi pod pritiskom i da ga mnogi smatraju "ludim" zbog toga, da se nije zamerao Zlatanu Ibrahimoviću i da ima sjajne odnose sa Kristijanom Ronaldom i Lionelom Mesijem.

Nije to sve, istakao je i da su Hrvati ti koji su mu poremetili planove vezane za finale Svetskog prvenstva.

"To me svi pitaju. Svakako da me je to udaljilo od suđenja, jer imali smo odličnu utakmicu u četvrtfinalu i videli smo u kom pravcu može da ide. Postoje stvari na koje ne možemo da utičemo. Mi smo gledali uživo utakmicu polufinala Hrvatska-Engleska i svako je imao svoju računicu da bi mogao da sudi taj meč. Posle prvog poluvremena su stvari išle u našu korist, ali posle drugog o produžetaka se sve okrenulo i na kraju je nama bilo jasno da nećemo suditi finale, nije to morao niko da nam kaže", rekao je Milorad Mažić.

Opširnije o svemu možete pogledati OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
somborac77
Monday, 26.11.2018
20:28

Sudice dok ne napuni 45 godina...po pravilima nemoze duze.

avatar
nemam pojma
Monday, 26.11.2018
15:33

A najbolji po sramnoj odluci terze ne sudi domaće prvenstvo, UBEDLJIVO NAJBOLJI SUDIJA, NIKO MU NI BLIZU NIJE PO KVALITETU.