Kolarov preti tužbama!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 26.10.2015.
22:40
Izvor: Sportske.net, tanjug.rs

Reprezentativac Srbije i fudbaler engleskog Mančester Sitija Aleksandar Kolarov poručio je da će ''presaviti tabak'' protiv onih koji se na Fejsbuku lažno predstavljaju njegovim imenom.

BETA/AP Photo/Thanassis Stavrakis
BETA/AP Photo/Thanassis Stavrakis

Povezane vesti

Aleksandru Kolarovu je ''prekipelo''. Posle najnovijih objava koje su se pojavile na Fejsbuku, a pod njegovim imenom, reprezentativac Srbije je odlučio da iskoristi sva pravna sredstva i spreči dalje zloupotrebe.

On se tim povodom u ponedeljak oglasio izjavom ''Tanjugu'' i svima poručio da NEMA svoj profil ni na Fejsbuku, niti na drugim društvenim mrežama. I ne planira ni da ih otvara.

A protiv onih koji su koristili društvene mreže da u njegovo ime objavljuju različite sadržaje, Kolarov je odlučio da reaguje - tužbama.

''Odgovorno tvrdim da nemam profil na Fejsbuku, a ne oglašavam se ni preko drugih društvenih mreža. Nikada nisam, niti ću se u budućnosti obraćati javnosti na taj način.

Posle novih lažnih objava, odlučio sam da iskoristim sva legalna pravna sredstva i podnesem tužbu, a istraga će dati odgovore na sva pitanja'',
poručio je Kolarov, a prenosi ''Tanjug''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke