Kolarov: "Nismo vas lagali kada smo pričali da je atmosfera bila dobra u Rusiji"

Autor: Pavle Knežević
ponedeljak 03.09.2018.
18:41
Izvor: Sportske.net

I kapiten je imao da kaže koju o "puču".

EPA-EFE/ARMANDO BABANI
EPA-EFE/ARMANDO BABANI

Povezane vesti

Tokom Svetskog prvenstva u Rusiji mnogo se pričalo o sjajnoj atmosferi, a sada se ispostavilo da to nije bilo baš tako, jer su u javnosti počele da dolaze i potvrde o sukobima, ali kapiten Aleksandar Kolarov kaže da niko nije lagao tokom šampionata.

"Niko tokom Svetskog prvenstva nije pričao nešto što nije istina kad je u pitanju atmosfera na Svetskom prvenstvu. Bio je sastanak posle utakmice sa Švajcarskom. Pričali smo o utakmici koja se završila i koja nas čeka. Niko tada nije povisio ton.

Znam da novinari imaju kontakte sa igračima i oni to mogu da vam potvrde. Pričali smo o tim utakmicama, a sastanak je završen tako što smo se svi zagrlili ispred svlačionice. To znam.

Da li ne neko pravio puč ili nije? Koliko sam ja video situacija je bila Super. Ali, znate kakac je pravi život, ne mogu da se družim sa 22 igrača. Družim se sa dvojicom-trojicom, ne sa 15. To je normalno i u klubu. To mogu da vam kažem šta znam koliko sam upućen, a upućen sam
", rekao je Kolarov.

Srbiju čekaju utakmice protiv Litvanije i Rumunije da li imate veći pritisak jer ste svi rekli da ste hteli više u Rusiji.

"Sigurno smo verovali ne samo ja, nego i ostali da možemo da prođemo dalje, čak i posle poraza od Švajcarske. Nisam još preboleo to, ali moram da se okrenem i klubu i reprezentaciji, i ja i ostali igrači imamo prioretet, to su utakmice koje dolaze u septembru. Od petka treba da krenemo u novo takmičenje", rekao je Kolarov.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
poljskikupanjac
Monday, 03.09.2018
20:31

ma od tebe i ne ocekujemo da kazes nista lose jer ti poklonili traku a baneta sutnuli posle svega ajde bre molim te ako si covek kazi svoje misljenje o sastavima i vodjenju ekipe na prvenstvu

avatar
Kuma Baba Car
Monday, 03.09.2018
18:49

Nisam znao da je "atmosfera medju igracima" bila upitna uopste? Ocigledno je bila uzasna, cim se bez ikakvog povoda, pitanja, tvrdi suprotno. Kolarov produzena ruka Krstajica, fuj