Kolarov: "Najkvalitetniji smo u grupi, želimo sve pobede do kraja"

Autor: Beta Beta
utorak 11.09.2018.
10:29
Izvor: Beta

Fudbalski reprezentativci Srbije rekli su da je trebalo da se pobedi Rumunija, ali da se i dalje nadaju da će biti prvi u grupi Lige nacija.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Srbija je u ponedeljak uveče igrala 2:2 sa Rumunijom u drugom kolu Lige nacija, iako je dva puta vodila pred oko 15.000 navijača na stadionu Partizana.

"Uveren sam da smo najkvalitetnija reprezentacija u grupi. Želimo sve pobede do kraja. Čekaju nas Crna Gora i Rumunija u gostima, da pokažemo da smo najkvalitetniji", rekao je kapiten Aleksandar Kolarov novinarima u Beogradu.

Kapiten ekipe je u ime reprezentacije zahvalio publici na podršci.

"Očekivali smo pobedu. Oni sami ne znaju kako su nam dali dva gola. Mogli smo sve ranije da rešimo. Pobedili bismo da smo imali više sreće", kazao je Kolarov.

On je skrivio penal kod prvog gola Rumunije. Upitan da li je bio, Kolarov je naveo da ne zna i da bi "rekao da nije".

Dušan Tadić je rekao da je očekivao pobedu.

"Očekivali smo pobedu i nadali joj se. Trebalo je da pobedimo, ali smo naivno primali golove. Ostaje žal", rekao je Tadić.

On je kazao da nije nezadovoljan sa četiri boda iz dve utakmice.

"Trebalo je da imamo šest, ali četiri boda nisu loša. Nadamo se da ćemo biti prvi u grupi", kazao je Tadić.

Nemanja Maksimović je rekao da je Srbija zaslužila pobedu protiv Rumunije.

"Nezasluženo jer smo igrali odlično. Treba da nastavimo ovako da igramo. Nismo pobedili, ali nadam se da ćemo u nekim drugim utakmicama. Treba nam vreme, mladi smo i mislim da ćemo biti sve bolji", rekao je Maksimović.

On je naveo da mlađim igračima mnogo znači to što dobijaju šansu.

Vezni fudbaler Hetafea je kazao da cilj ostaje isti.

"Znali smo od početka da će biti teško. Želeli smo pobede u svim utakmicama kod kuće, ali nažalost nismo uspeli. Ipak, verujem da ćemo biti prvi u grupi", kazao je Maksimović.

Srbija će naredne dve utakmice u Ligi nacija igrati u oktobru, kada će gostovati Crnoj Gori i Rumuniji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Tuesday, 11.09.2018
17:51

Oktobar je mesec odluke za ovu ligu. Gostujemo Crnoj Gori i Rumuniji. Ako izvučemo 4 boda, a imamo kvalitet za to, onda su sve šanse da smo pobednici grupe. Niko ne komentariše penal za Rumune? Čovek gurnuo loptu, prilepio se za Kolarova, koji se jeste poneo malo nespretno, ali ovaj pao, a lopta već u Dmitrovićevim rukama. Da je mogao da se dezintegriše Kolarov, da ga nije bilo, ovaj nikad ne bi stigao tu loptu. Nit ga je sapleo, nit udario. On se prilepio za njega, a ovaj ga, refleksno možda malo gurnuo. Niko ovo ne bi svirao. Osim našeg prijatelja, Rusa. Hvala. Uvek su uz nas.

avatar
sef9
Tuesday, 11.09.2018
16:06

dal je moguce da smo najaci u ovoj grupi ???

avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Tuesday, 11.09.2018
17:25
avatar
bagra
Tuesday, 11.09.2018
12:22

Sada cu da ti kazem kako su nam dali 2 gola, znam ja gledao sam. Prvo si ispao i napravio penal, a kod drugog ste blejali i covek dade gol sa prve stative iz kornera. Eto cisto da znas ako nisi bio tamo.

avatar
xman
Tuesday, 11.09.2018
11:37

Aj makni mi ovog Kolarova, tripuje da je nesto bitan

avatar
Agent Provocateur
Tuesday, 11.09.2018
11:33

Samo ti sefe nemoj da izigravas Roberta Karlosa ili Marsela i mi cemo da pobedjujemo. Mnogo se digao decko a secam se kada su nas pre par godina kantali hrvati, on najgori na terenu. Prodje pet godina Rumuni nam trpaju dva komada kod kuce on opet najgori na terenu. A ceo tim im zaradjuje manje od njega. Jedina razlika sto sada ima i kapitensku traku i jos on tu nesto izjavljuje. Komedija.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 11.09.2018
11:19

Jedno je zeleti, a drugo to i ostvariti.

avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Tuesday, 11.09.2018
10:32

"Očekivali smo pobedu. Oni sami ne znaju kako su nam dali dva gola. Mogli smo sve ranije da rešimo. Pobedili bismo da smo imali više sreće", kazao je Kolarov. Još jedna sramotna izjava u nizu, izgleda da je ono što je rekao za bekove koji igraju za neke druge reprezentacije bio izuzetak.