Kolarov na okupljanju "orlova": "Povređenih nema, uvređeni me ne zanimaju!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 02.09.2019.
18:13
Izvor: Beta

Kapiten Srbije bez dlake na jeziku.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov rekao je danas da se atmosfera u nacionalnom timu gradi pobedama, a da ga ne zanimaju oni igrači koji su eventualno zbog nečega uvređeni.

"Koliko vidim, nema povređenih, a uvređeni me ne zanimaju. Atmosfera se gradi pobedama. Mora da postoji uzajamno poštovanje. To je temelj za sve ostalo. Svi momci su na mestu, veliki su profesionalci i radujem se utakmicama. Igrači treba da pokažu ono što mogu. Uz malo sreće možemo da napravimo dobar rezultat", rekao je Kolarov novinarima u Staroj Pazovi.

Srbija će u subotu igrati u Beogradu protiv Portugala u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Posle tri dana sledi utakmica sa Luksemburgom.

"Ne možemo da se koncentrišemo samo na Ronalda iako na njega treba obratiti najveću pažnju. Svaki igrač je pretnja. Ronaldo donosi samo kvalitet više. Ostali su odlični igrači, veoma nezgodni. Bernardo Silva je uz Ronalda jedan od najboljih njihovih igrača. Portugal je jedna od najkvalitetnijih reprezentacija u Evropi. Bili su šampioni Evrope i nadogradili su se od tada, sada su više kompaktni. Imaju nekoliko igrača koji su u odličnim formama. Jedna su od najkompetitivnijih reprezentacija", kazao je Kolarov.

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u grupnu fazu Lige šampiona, fudbaleri Partizana u grupnu fazu Lige Evropa, a Kolarov je rekao da su "večiti" rivali napravili fenomenalne rezultate.

"To je mnogo bitno za njih kao klubove, a generalno i za naš fudbal. Pažnja dela Evrope se usmerila na našu zemlju. Nadam se da ćemo imati makar delić podrške i atmosfere koju imaju naši klubovi", naveo je on.

Kada je reč o njegovom statusu u klubu rekao je da su priče o transferu "više bile po novinama, kao i svaki put".

"Zadovoljan sam u Romi, imam još godinu dana ugovora i o tome ću misliti kada dodje vreme. Godinama igram u ozbiljnim klubovima, gledam da dajem maksimum i to ću raditi i u subotu"
, rekao je Kolarov.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Le Tissier
Monday, 02.09.2019
18:19

Buduci poltron ili uvazeni agent. Svojim karakterom pokazuje potencijal za tako nesto...