Kola krenula nizbrdo nakon pobede nad Partizanom, smenjen Dodić

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 30.08.2018.
14:06
Izvor: Sportske.net

Superligaš iz Surdulice počeo je sezonu istorijskim trijumfom nad Partizanom ali je bajka kratko trajala. Ceh platio Mladen Dodić.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbalski klub Radnik iz Surdulice smenio je dosadašnjeg šefa struke Mladena Dodića pred utakmicu 7. kola Super lige Srbije sa Proleterom.

Sportski direktor Radnika Darko Gašić rekao je da se klub odlučio za radikalnu meru smene trenera kako bi "razmrdao" ekipu posle lošeg otvaranja sezone.

"Procenili smo i šef stručnog štaba i mi da je potrebna promena, da će ekipa bolje reagovati na promenu i sa tim ciljem smo to uradili, da malo 'prodrmamo' ekipu i da bude uspešna u narednom periodu", objašnjava Gašić.

Bivši selektor mlade reprezentacije Srbije Mladen Dodić preuzeo je Radnik tokom leta, a na otvaranju nove sezone njegov tim je uspeo da savlada Partizan.

U drugom kolu Radnik je poražen od Mladosti (1:0), dok je u trećem savladao "fenjeraša" Zemun (2:1) na domaćem terenu. Usledila su tri vezana poraza i to je bio okidač za smenu trenera.

Radnik za vikend dočekuje novog člana Super lige, ekipu Proletera iz Novog Sada, a fudbalere će sa klupe voditi dosadašnji pomoćnik Mladena Dodića Goran Jocić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke