Koković izvršio prozivku, Voždovac krenuo sa 25 igrača, Damjanović najavio transfere

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 11.01.2020.
11:54
Izvor: Sportske.net

Rade Koković je danas izvršio prozivku fudbalera.

FK Voždovac/Dušan Sandić
FK Voždovac/Dušan Sandić

Povezane vesti

Voždovac je krenuo sa pripremama za nastavak sezone, a na prvom treningu je bilo 25 fudbalera.

Ovaj tim će prvi deo priprema odraditi na stadionu u Beogradu, a potom ih 19. januara očekuje putovanje u Antaliju gde će biti dve nedelje.

Dobrodošlicu ovom fudbaleru je poželeo prvo generalni direktor Miloš Marković, a potom su se igračima obratili i Jovan Damjanović, sportski direktor, kao i Rade Koković, šef stručnog štaba.

"Mogu da kažem da pregovaramo sa dva igrača i da bi njihovim dovođenjem trebalo da kompletiramo igrački kadar koji će izneti drugi deo sezone. Možda bude još nekih odlazaka, ali o tome će javnost biti blagovremeno obaveštena. Za ponos je što mladi igrači i pored ponuda iz inostranstva žele da ostanu u klubu do kraja sezone, što pokazuje da Voždovac zaista pruža idealne uslove za napredak igrača, koji sada prate i rezultati", rekao je Damjanović.
 
Sa druge strane, Koković je jedva čekao da počne sa treninzima.

"Nastavljamo gde smo stali, uz odmor koji nam je dobro došao nakon naporne polusezone u kojoj smo ostvarili sjajne rezultate, neke od najboljih u istoriji kluba. Želimo da nastavimo istim tempom, da gradimo naš prepoznatljivi stil igre. Jedva čekamo zimske pripreme u Turskoj gde ćemo imati sjajne uslove
", rekao je Koković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke