Kokezina životna lekcija, u najtežim trenucima stekao prijatelje za ceo život!

Autor: Darko Mitrović
sreda 29.04.2020.
18:13
Izvor: Sportske.net, Anadolija

Sada znatno drugačije gleda na stvari.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza je sredinom marta morao na bolničko lečenje pošto je bio pozitivan na koronavirus.

Dvadesetak dana kasnije je izlečen, ali posle svega što je doživeo u tom periodu, shvatio je šta je, zapravo, najvažnije u životu.

''Zdravlje nema cenu. Potpuno je nevažno da li ćemo zakasniti na sastanak 15 ili 20 minuta, da li nosimo skupo odelo i firmirane cipele, koji automobil vozimo… Ne smemo više nikada da dovedemo sebe u ovu situaciju. Da prvo nešto strašno mora da se dogodi, da bismo shvatili koliko je život dragocen'', naglasio je Kokeza u razgovoru za agenciju ''Anadolija''.

Tokom boravka na Infektivnoj klinici u Beogradu, stekao je i dvojicu velikih prijatelja, sa kojima je i danas u kontaktu.
-
Baner live stream

''Bio sam u sobi s Predragom Đalevskim, koji živi u mestu Glogonj kod Pančeva i s bivšim odbojkaškim reprezentativcem naše zemlje, Nikolom Rosićem.

Nismo se pre toga nijednom sreli u životu, a sada ne prođe dan da se ne čujemo telefonom. Ljudi se zbliže tokom teških trenutaka. Bodrili smo jedan drugoga, delili hranu i piće, ustupali svoje lekove ako bi nekome zafalilo… Među nama je vladala složna atmosfera i ostaćemo prijatelji do kraja života'', poručuje Kokeza.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke