Kokeza: "Već smo dogovorili prijateljsku, a sada smo u grupi sa njima"

Autor: Beta Beta
subota 02.12.2017.
00:02
Izvor: Beta

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviša Kokeza rekao je danas da nije oduševljen, ali ni deprimiran posle žreba za Svetsko prvenstvo u Moskvi.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

"Sredina... Kako smo mogli da prođemo, ne možemo da se žalimo, ali, ni da budemo euforični. Kad imate Brazil u grupi, jasno je ko je favorit. Švajcarska i Kostarika su u našem rangu. Sa njima moramo da se borimo za za prolaz", rekao je Kokeza za Sportski žurnal.

Prvi protivnik biće Kostarika, a Kokeza je kazao da su Srbiji potrebne pobede protiv te ekipe, ali i Švajcarske u drugom kolu.

"Ne samo Kostariku,  moraćemo da pobedimo i Švajcarsku da ne dođemo u situaciju da u poslednjem kolu sa Brazilom odlučujemo. Ali, to uopšte neće biti lako. Gledao sam u januaru utakmicu Honduras – Kostarika, bilo je nerešeno. Možda to nije bio visok kvalitet igre, ali bio sam iznenađen koliko su Kostarikanci trčali i borili se", kazao je Kokeza.

On je naveo da je malo nedostajalo da Srbija igra prijateljsku utakmicu sa Švajcarskom.

"Sreli smo se pre žreba sa ljudima iz delegacije Švajcarske i neformalno dogovorili da igramo prijateljsku utakmicu ako nas žreb ne spoji. Međutim, jasno je da od prijateljskog meča sa njima neće biti ništa"
, rekao je Kokeza.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
skoneee????
Saturday, 02.12.2017
13:02

To kokeza grobare . . .na na annaa

avatar
kurcelicu, USTASO!!!
Saturday, 02.12.2017
09:23

Zasto da ne, za sve postoji prvi put:-D Steta sto se niste dogovorili sa Peruom i Tunisom:-D Inace, ovaj mora da ode sto pre isto kao i Krle i bunja...