Kokeza otkrio, počelo glasanje, odluka u sredu, ko će biti u većini - Zvezda ili Partizan?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 04.05.2020.
14:34
Izvor: Sportske.net, tanjug.rs

Nećemo dugo čekati na konačnu odluku.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Superligaši su danas počeli pripreme za preostali deo sezone na domaćoj sceni, ali još uvek se ne zna tačan termin prvog narednog kola.

Prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza potvrdio je danas u izjavi za ''Tanjug'' da će odluka o tome biti doneta u sredu, na sednici Izvršnog odbora FSS.

Pre toga, klubovima je poslat dopis na osnovu kojeg da se izjasne o načinu završetka sezone u Superligi - da li da se igra i plej-of, ili samo četiri kola do kraja ligaškog dela sezone, dok će se utakmice nacionalnog kupa igrati kako je i planirano.

''Klubovima Super i Prve lige poslali smo dopis u kojem očekujemo da se izjasne i zvaničnim putem saopšte svoj stav u vezi sa nastavkom takmičenja. Konkretno - da li su za opciju sa 11 ili sa četiri kola do kraja prvenstva.

Vodićemo se stavom većine odnosno uskladićemo završetak prvenstva kako bude tražilo više klubova. Kup takmičenje se nastavlja bez bilo kakvih promena", izjavio je Kokeza.
-
Baner live stream


Kada su u pitanju Zvezda i Partizan, različita su razmišljanja. Crveno-beli bi da se sezona završi kako je i planirano, kako niko ne bi mogao da im prigovori bilo šta na eventualnom osvajanju titule, dok Partizan jedva čeka da se ova sezona okonča i da se okrene pripremama za sledeću.

''Poštujemo Crvenu zvezdu i Partizan kao dva naša najveća kluba. I uvažavamo njihove stavove. Kao što sam rekao i malopre, vodićemo se mišljenjem većine klubova'', poručio je Kokeza.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 05.05.2020
12:11

U ovom slucaju trebalo b i da se ispostuje misljenje Zvezde, a ne vecine klubova jer svi ti klubovi su daleko iza Zvezde na tabeli.