Kokeza obezbedio većinu, evo šta će mu biti prvi zadatak

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 06.05.2016.
23:18
Izvor: Sportske.net

Predsednik Fudbalskog saveza Beograda Slaviša Kokeza broji dane do Skupštine FS Srbije na kojoj će biti imenovan za naslednika Tomislava Karadžića, a kako je već obezbedio podršku većine delegata mislima se okrenuo ka realizaciji prvog cilja.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbalski savez Srbije dobiće novog predsednika za tačno dve nedelje pošto je Odbor za hitna pitanja verifikovao kandidaturu Slaviše Kokeze koji nije imao problem da obezbedi većinu glasova.

Na Skupštini koja je zakazana za 20. maj pravo glasa imaće 80 delegata, a "Novosti" prenose da je Slaviša Kokeza do sada obezbedio 46 glasova što će mu biti dovoljno da preuzme fotelju od Tomislava Karadžića.

Aktuelni predsednik Fudbalskog saveza Srbije nije želeo da ulazi u predsedničku trku pošto mu je Slaviša Kokeza garantovao ostanak u Staroj Pazovi na jednoj od pozicija koje Karadžiću pružaju široke nadležnosti.

Novi predsednik Fudbalskog saveza Srbije praktično je već sproveo prvu ideju u delu, iako zvanično nije stupio na funkciju, jer nije tajna da je novi selektor "Orlova" Slavoljub Muslin angažovan na insistiranje bivšeg člana Upravnog odbora FK Crvena zvezda.

Slaviša Kokeza će dobiti mandat da vodi Fudbalski savez Srbije u periodu od 2016. do 2020. godine, a prvi prioritet u tom periodu za novog predsednika biće izgradnja "Nacionalnog stadiona" i plasmani seniorske reprezentacije na predstoječa međunarodna takmičenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vladanton
Saturday, 07.05.2016
17:06

e sad cemo tek da vidimo sta je dno... pa kad krenu da se krcme pare... kumovske, bratsko burazerske kombinacije... a i muslin je strucnjak do mog.

avatar
Bata
Saturday, 07.05.2016
14:50

Stigli smo do dna,a sad će mo i kroz njega propasti.

avatar
LakiLakiLakii
Saturday, 07.05.2016
11:19

Bolje bi bilo da napravite nacionalnu halu za kosarku, ovo nam nece trebati, ne pamtim kada su i ovi stadioni bili puni, cak ni karadjordje, stoga ne vidim potrebu za tim stadionom.

avatar
MarkoSi
Saturday, 07.05.2016
07:04

Baš smo se usrećili. Predsednik HNS je Davor Šuker, a u FSS Toleta nasleđuje Kokeza!? Razumeo bih da su u pitanju sjajni menadžeri, ali nisu ni to pošto Srbija nema privredu pa je jedino polje gde se mogu dokazati i gde su se dokazali muljaža.

avatar
Legenda JSD
Saturday, 07.05.2016
13:05

Neka prodje bar malo vremena, pre nego sto napadnemo Kokezu. Tole je sto godina na vlasti, pa se nikada nismo opametili. Uvek nam je neko drugi kriv. Dajmo sansu Kokezi i Muslinu, pa ako nista ne urade, hajde da ih menjamo. Ja ljudi vas ne razumem, sta vi tacno hocete? Valjda vidite gde nam je repka, pa mi ne mozemo ni Estoniju da pobedimo kao ljudi.

avatar
noname
Saturday, 07.05.2016
00:21

veliki strucnjak, samo jos da provalimo u cemu!

avatar
Legenda JSD
Saturday, 07.05.2016
13:10

Mozda i jeste. Ako nista ne urade on i Muslin, onda cu ja medju prvima da ga pljujem, eto. Ja ne znam sta svi hocete? Jasno je da sa Tolom nismo nista uradili. Pa hajde, da probamo za Kokezom, mozda bas bude bolje. Tolo bio sto godina na vlasti, nista nismo postigli. Mozda Muslin uspe da nas konsoliduje zajedno sa Kokezom. Svi kukaju, svi placu, a niko ne nudi resenje. Za mene je veliki korak Tolov odlazak. Vreme ce pokazti ko je u pravu. Ako je Tolo mogao sto godina, mogu i ovi jedan mandat.

avatar
Vladanton
Saturday, 07.05.2016
17:01

Nije vazno ko je, sta je, samo nek je iz zvezde...