Kokeza najavio još jednu važnu kadrovsku promenu!

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.07.2019.
19:12
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Jedan posao je danas završen, ali tek slede novi.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije danas je i zvanično dobila novog selektora, Ljubišu Tumbakovića, koji je predstavljen u hotelu Hilton, a tom prilikom je prvi čovek FSS Slaviša Kokeza najavio i promenu na klupi mlade reprezentacije Srbije.

''Orliće'' je u prethodnom kvalifikacionom ciklusu uspešno vodio Goran Đorović, ali je utisak bitno pokvario na Evropskom prvenstvu, gde je naša mlada reprezentacija  razočarala i igrom i rezultatima.

Kokeza je zato najavio izbor novog selektora ''Orlića'' u narednih petnaestak dana.

''Razočaran sam rezultatom i načinom kako smo igrali. Prethodne dve godine je selektor Ðorović dobro radio i to pokazuju činjenice.

Ostvario je osam pobeda u nizu u kvalifikacijama i to bez više od pet igrača prebačenih u A tim. Njegov mandat ne bih nazvao neupsešnim, ali mogli smo više'', izjavio je Kokeza, a prenosi ''Informer''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kunga
Tuesday, 30.07.2019
11:37

ovo dno dna,ceo FSS Sa Kokezom i ostalim burazerima umesto da budu iza restetaka oni u kravatama prodaju nam neko znanje😂 Ali sve mi je jasno kada znam ko je postavio Kokezu tu Gde jeste..Vucko..nas postenjacina😂

avatar
Nemanjici
Tuesday, 02.07.2019
21:35

Najbolja kadrovska promena bi bila da ti odeš. Najbolja moguća.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 02.07.2019
20:35

Đoroje, Krstaja, Perica, Lalat...niko nije neuspešan selektor. Bravo Kokeza!

avatar
Dorotej
Wednesday, 03.07.2019
14:36

Tačno tako. Svi su bilo "Bože sačuvaj". Najviše me neprijatno iznenadio Lalatović. Dosta je popularan kod većine navijača Zvezde (meni nije). Kao selektor je totalno podbacio, bio potpuno izgubljen, baš dobro ga se sećam.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 03.07.2019
23:18

Lalatović koristi nedozvoljena sredstva i kao takav nikad ne znaš kakav će potez da napravi. Perica, Krstaja, Đoroje sve početnici i odmah selektori. Ne zna se šta je gore, totalno dno FSS.