Kokeza jasan, o Partizanu i Murinju!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 11.04.2019.
09:25
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza otkrio je šta misli o aktuelnoj situaciji u FK Partizan i pružio podršku Savu Miloševiću.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Prvi čovek srpskog fudbala Slaviša Kokeza govorio je u intervjuu "Žurnalu" o aktuelnom momentu u FK Partizan i problemima sa kojima se crno-beli susreću već neko vreme.

Kokeza smatra da trenutni jaz između Crvene zvezde i Partizana nije dobar za "večite" kao ni za srpski fudbal, te da bi zbog toga čelnici kluba iz Humske morali da razmisle o narednim koracima.

"Nešto u narednom periodu ljudi iz Partizana moraju da urade ukoliko misle da naprave tim koji može da bude konkurent Zvezdi i ostalim klubovima poput Radničkog", rekao je Kokeza.

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije veruje da problem Partizana leži u igračkom kadru i da su pojedini fudbaleri "zalutali u Humsku".

"Nije moje da komentarišem, ali to sam rekao i ljudima koji vode Partizan: mislim da problem ne leži u treneru već u igračima. Malo su se možda ljutili kada sam im rekao, ali mislim da tu ima igrača koji ni sami ne znaju kako su dospeli u Partizan", istakao je Kokeza.

On je otkrio da je Sava Miloševića video na funkciji direktora reprezentacije nakon smrti Goranja Bunjevčevića, ali da mu je tada Savo rekao da želi da se bavi trenerskim poslom.

Savo Milosevic Zvezdan Terzic
Foto: Beta/Branislav Božić/Ds

"I ja i FSS želimo mu svu sreću i uspehe, mislim da je jedan od najboljih poznavalaca fudbala u našoj zemlji i da će u narednom periodu, ne samo kroz Partizan, uspeti da napravi dobru trenersku karijeru", rekao je predsednik FSS.

Za kraj, još jedna tvrdnja koja se sigurno neće svideti mnogim igračima Partizana.

"I Zoran Bata Mirković je odličan momak, trener, ali sa igračkim kadrom kojim trenutno raspolaže Partizan, ne Bata, nego ni Murinjo ne bi mogao da napravi bolji rezultat", zaključio je Kokeza.

Fudbalski klub Partizan nije uspeo da se plasira u grupnu fazu Lige Evrope ove sezone, u prvenstvu je preliminarnu fazu završio sa ozbiljnim bodovnim zaostatkom za Crvenom zvezdom i Radničkim, a jedino u Kupu još uvek može da se nada trofeju jer je stigao do polufinala.

Od početka sezone ekipu Partizana vodili su Miroslav Đukić, Zoran Mirković, Žarko Lazetić i Savo Milošević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko Knezevic
Saturday, 13.04.2019
10:59

Ti si pravi vojnik svi znamo ciju politiku sprovodis to o Partizanu ...to je tvoj najveci uspeh.

avatar
k.na.bicikli
Thursday, 11.04.2019
18:56

ma covek je skroz u pravu kada je reco o partizanu..ovaj tim partizana ne moze da pobedi malo stsbilnije timove u jsl kao sto su radnicki i cukaricki npr.Na papiru ima par poznatih igraca koji vise nisu u dobroj formi a i da jesu nije dovoljno da se napravi razlika kada ostatak ekipe cine preskupo placeni igraci ciji kvalitet je prosecan cak i za jsl.

avatar
Friday, 12.04.2019
10:35

kako nas onda nepobediva zvezda, ucesnik lige sampiona, ne pobedi nijednom ove sezone?

avatar
k.na.bicikli
Saturday, 13.04.2019
13:33

Isto tako je zvezda pobedila liverpul..derbi je derbi..za ligu je potreban kontinuitet

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 11.04.2019
17:30

To što ste ove sezone još više pokrali Partizan nego prethodne neće vas amnestirati od krivice time što pokušavate da shvaljujete krivicu na trenere ili igrače. Zna se dobro ko stoji iza tebe, a otkad se on umešao u srpski fudbal zvezdi treba svaki gol oduzeti, a da ne pričam o bodovima i plasmani, kao i Radničkom otkad je iz zvezde prebacio tamo Tončeva, a tebe u FSS. Znamo i dobro pamtimo sve!

avatar
Gogi-11
Thursday, 11.04.2019
18:32

A zaboravio si tadica ruzica karadzica? Tada je bilo sve potaman? Čudno je to kada dve sezone za redom budete 100tinjak bodova u minusu da i dalje verujete da je krivica negde drugo ane kod vas u klubu???

avatar
Thursday, 11.04.2019
11:04

A od kad se ti to razumes u fudbal? sta sam propustio.. I koje to igrace ima zvezda? ili oni imaju samo 'Murinja'? cinjenica je da je igracki kadar los, lose skautiran pre svega. Ali je cinjenica i da me je nekad u derbijima bilo strah od Kataija, i onog.. kako se zove, atomski mrav.. a sada me strah iskljucivo i samo od sudija.

avatar
Gogi-11
Thursday, 11.04.2019
18:35

Sada vas plase haskic ovusu matic...u derbiju nema sta da izgubite pa igrate rasteteceno a sto se straha od sudija tice videlo se u zadnjem koliko vas je strah grujic vas je bas naplasio u zadnjem derbiju....

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Thursday, 11.04.2019
10:29

Idu ka gasenju,oni nemaju navijace koji bi ih bar malo spasili,svake godine na kazne daju bar 2x vise,nego sto prikupe kroz prodaju ulaznica i jos kada se doda da nemaju pare,dobre igrace,nece igrati Evropu bar 5,ako ne i 20 godina,onda je jasno,da ce se ugasiti cak i uz pomoc drzave,koju svakodnevno muzu.

avatar
Südkurve München
Thursday, 11.04.2019
10:23

Steta sto su Baticu zrtvovali, jedini normalan covek u Partizanu, pored Ilica je bio

avatar
Mileta59
Thursday, 11.04.2019
09:47

Мисија вам је скоро успела, али ничија није горела до зоре. Све ће се то једног дана променити, али не знам шта ћете онда.

avatar
Gogi-11
Thursday, 11.04.2019
18:37

Pa promenilo se sve era karadzica je zavrsena... sta ste sve radili dobro vi jos prolazite....

avatar
Friday, 12.04.2019
10:42

sta smo radili? igrali ligu sampiona, davali igrace koji i dan danas haraju evropom. gde su vasi? gde ti je radonjic? vec je na transfer listi. gde je katai, gde je plavsic, aleksandar pesic... presmesno.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 11.04.2019
09:43

Kao sto ni karadzic nije imao pravo da komentarise zvezdin tim iako su ga ovi napadali kao nezdravi i mozda vise prakticno nije ni imao kud nego da im tako odgovara, tako ni ovaj ne bi smeo da nas uzima u usta na takav nacin jer stvarno ne bi smeo da date takve izjave. Cuj, da budemo konkurent(n)i radnickom i ne bi nam ni Murinjo pomogao, tenk*e obican.

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Thursday, 11.04.2019
09:38

Sa Batom smo mesari, a sa Savom smo Magarci izgubljeni Magli

avatar
Doki Daki
Thursday, 11.04.2019
09:30

Misliš da Partizan nema para za bolje igrače, a to znači da država ne stoji iza njega?

avatar
MilošPB
Thursday, 11.04.2019
10:53

Suma sumarum 1,6 miliona

avatar
Vlada Mutavi
Thursday, 11.04.2019
13:31

Partizan nema para ni za redovne plate kako igracima, tako i svima koji su zaposleni u Partizanu, počev od čistačice i kafekuvarice, pa do stručnog štaba. Godinama se rasprodaju talenti iz jedne od najboljih evropskih fudbalskih skola, ogromne pare se uzimaju, ali se i krade, tako da je klub tu gde jeste, nažalost.