Kokeza i Đurđević oči u oči, šta je kapiten Srbije rekao posle poraza?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 18.06.2017.
11:25
Izvor: Sportske.net, fss.rs, politika.rs

Uroš Đurđević je jedan od najzaslužnijih što se mlada reprezentacija Srbije plasirala na Evropsko prvenstvo, ali sinoć protiv Portugala nije bio na svom nivou.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Ko zna šta bi bilo da je pri rezultatu 0:0 kapiten ''Orlića'' iskoristio odličnu priliku posle asistencije Andrije Živkovića, nažalost na kraju 2:0 za Portugalce na startu Evropskog prvenstva.

Sada je naš tim pred imperativom pobeda u naredne dve utakmice, protiv Makedonije i Španije, kako ne bi završio takmičenje već posle grupne faze.

U prvoj izjavi posle meča, Uroš Đurđević je pokušao da objasni zbog čega nije bolje reagovao u pomenutoj situaciji. Optimizam ga ipak ne napušta.

''Teško je sada nešto reći, primili smo dva gola iz naših grešaka. A s druge strane imali smo mnogo šansi, sigurno tri ili četiri, a pogotovo onu prvu koju nisam iskoristio.

Nisam se najbolje orijentisao, mislio sam da mi je gol bliže pa sam šutirao u spoljni deo.

Nemamo izbora, idemo dalje, okrećemo se Mkedoniji. Imamo šanse. Moramo da pobedimo Makedoniju i možda protiv Španije bude odlučujući meč. Sa šest bodova postoji mogućnost da se prođe''
, izjavio je Uroš Đurđević.

Inače, prema informacijama ''Politike'', uoči starta takmičenja na Evropskom prvenstvu ''Orliće'' je posetio prvi čovek FSS Slaviša Kokeza, koji je navodno razgovarao oči u oči baš sa kapitenom Urošem Đurđevićem oko eventualnih premija za uspeh na Evropskom prvenstvu.

Sinoć to nije pomoglo, nadamo se da će biti bolje u duelima sa Makedonijom 20. i Španijom 23. juna.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
R E V O L T
Monday, 19.06.2017
08:13

Nezamisliva je sramota to sto nam je takav covek na celu Saveza. Znam da ce sad mnogi da napisu da ni prethodni nije bio bolji, ali to nije opravdanje.

avatar
juca
Sunday, 18.06.2017
23:39

Odličan, pravi špic kakvog nismo odavno imali...tačno je da mu treba ponekad 2-3 šanse da bi postigao gol, ali još je mlad, doći će to na svoje...a što se prilike tiče jeste bila dobra, ali ne i idealna, kako se navodi, jer lopta mu dolazi od pozadi, ali je reakcija baš čudna...za špica nedopustivo da nema orjentaciju gde mu je gol, uz to gađa prvi ugao van svih rezona...

avatar
Salone
Sunday, 18.06.2017
15:39

Trebao je Kokesa da povuce neke veze i tamo da Djurdjevic postigne neki gol jer je navikao davati golove u namjestenim utakmicama

avatar
ruud gullit
Sunday, 18.06.2017
13:57

Odigrao je bas lose a njegova reakcija posle pasa Zivkovica nije vredna komentara, onako nesto nisam u zivotu video u profesionalnom fudbalu.

avatar
R E V O L T
Sunday, 18.06.2017
20:09

Ma daj, bas preterujes sada...

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Sunday, 18.06.2017
13:51

Streta sto Djurdjevica u Evropi ne cuvaju kao u Superligi pa da reseta mreze kao od sale.