Kojić već ''presudio'': ''Partizan najkvalitetniji u zemlji''

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.05.2017.
09:24
Izvor: Sportske.net, fkradnickinis.rs

Evropska euforija u Nišu danas dostiže tačku ključanja - dolazi Partizan!

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV

Povezane vesti

Fudbaleri niškog Radničkog večeras će pokazati da li su kadri za izlazak u Evropu. Rival im je prvoplasirani Partizan, a utakmica na ''Čairu'' počinje u 19 časova.

Ne treba ni isticati kakav motiv imaju i jedni i drugi, a ko se bude bolje nosio sa psihološkim pritiskom, biće bliži pobedi.

Jedan od igrača koji će privući posebnu pažnju večeras je napadač Nišlija Nemanja Kojić, koji je do pre par godina nosio dres Partizana.

On bi trebalo večeras da bude najveća opasnost po gol Nemanje Stevanovića, a uoči utakmice poručio je da će uspomene koje nosi iz Humske ostaviti po strani.

''Mislim da sam dovoljno iskusan da me takve stvari ne sputavaju… U Partizanu mi je bilo odlično, ali sada sam u Nišu i sve ću dati da moj Radnički pobedi'', istakao je Kojić.

Za Partizan je ova utakmica možda i ključna u borbi za titulu, ali Nišlije to ne zanima previše, oni gledaju ostvarenje svog cilja. Ipak, Kojić smatra da su crno-beli najkvalitetnija ekipa u Srbiji. I tu nema nikakvu dilemu, iako se i Zvezda nada tituli.

''U goste nam dolazi definitivno najkvalitetnija ekipa u zemlji i to u utakmici koja im tako mnogo znači. No, i mi imamo za šta da se borimo. Uz to, u svaku utakmicu ulazimo sa ambicijom da pobedimo, tako će biti i u ovoj.

Iskreno, ne sviđaju mi se sve ove priče tipa ko će koga da 'pusti', ali siguran sam da ćemo i mi i oni u meč ući bez kalkulacija. Naša želja je da izađemo u Evropu i za taj cilj ćemo 'izginuti''',
zaključio je Kojić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke