Koji tim će Đukić suprotstaviti "Brđanima"?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 01.10.2017.
14:13
Izvor: Sportske.net

Tri dana nakon duela sa kijevskim Dinamom i poraza koji je uzdrmao ekipu fudbaleri Partizana dočekuju Čukarički u okviru 12. kola Super lige.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Bolan je bio poraz koji su fudbaleri Partizana pretrpeli u drugom kolu grupne faze Lige Evrope i to je razlog što će ekipa danas biti na velikom iskušenju u duelu sa Čukaričkim.

Izabranici Miroslava Đukića moraće da pokažu karakter, odnosno da pobede sebe i odigraju dobro iako im je, bez svake sumnje, poraz od Dinama i dalje u glavama.

Uoči duela sa "Brđanima" Miroslav Đukić je otkrio da pored Zorana Tošića i Nebojše Kosovića ponovo neće moći da računa ni na Marka Jevtovića koji će biti spreman tek nakon reprezentativne pauze.

Golman Vladimir Stojković više nema problema sa ložom i njemu je mesto u startnoj postavi zagrantovano, ali se postavlja pitanje ko će još večeras istrčati na teren stadiona u Humskoj?

Ako uzmemo u obzir gore navedene kadrovske probleme i prisetimo se kakve je rokade Đukić napravio na prvoj prvenstvenoj utakmici posle remija sa Jang bojsom dolazimo do sledećeg zaključka.

Štoper Bojan Ostojić i levi bek Nemanja Miletić trebalo bi da ostanu na klupi, a njihova mesta u startnoj postavi zauzeće Milan Mitrović i Nemanja Antonov. Na pozicijama centralnih veznih igraće Everton Luiz i Milan Radin, a po krilima Marko Janković i Sejduba Suma. Đukić je juče rekao da Sumu mora da vrati u formu i zbog toga se očekuje da reprezentativac Gvineje počne i današnju utakmicu.

U napadu ne bi trebalo da bude promena, očekuju se Leandre Tavamba i Ognjen Ožegović, premda nije isključeno da umesto Ožegovića počne Teofilus Solomon iako se to ne čini kao realna opcija.

Kada podvučemo crtu dolazimo do očekivane startne postave Partizana koja bi trebalo da izgleda ovako:

Partizan sastav
Grafika: Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Utakmica 12. kola Super lige Srbije između Partizana i Čukaričkog počinje u 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indija durot
Sunday, 01.10.2017
19:00

sve manje vise odlicno.odbrana katastrofa a to je poenta

avatar
AlexPFC
Sunday, 01.10.2017
16:02

Đukić forsira kvalitetniju postavu u domaćem prvenstvu nego u ligi UEFA.

avatar
Milorad
Sunday, 01.10.2017
15:16

Odigrajte danas 4 3 3 formaciju. Ozegovic desno solomon levo a tawablmba u sredini. Probaj djukicu rizikuj malo. Nemoj samo bunker.

avatar
TSM
Sunday, 01.10.2017
15:01

Значи, ми смо довели Антонова за Супер лигу? Сјајно.

avatar
pjer
Sunday, 01.10.2017
14:39

najveca greska je sto Antonov nije igrao protiv Dinama