Koji fudbaleri Zvezde i Partizana će u četvrtak morati da se čuvaju žutih kartona?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 30.10.2017.
10:45
Izvor: Sportske.net

Preti im suspenzija u pretposlednjem kolu.

Sportske.net/Filip Mitrović
Sportske.net/Filip Mitrović

Povezane vesti

Posle burnog superligaškog vikenda, ponovo se okrećemo evropskim utakmicama beogradskih ''večitih rivala''.

U četvrtak u 19 časova Partizan će dočekati ekipu Skenderbega, u meču četvrtog kola Grupe B, a Crvena zvezda će iste večeri od 21:05h u Grupi H gostovati Arsenalu u Londonu.

A kako bi i crno i crveno-beli u finiš ove faze takmičenja ušli u što kompletnijem sastavu, pojedini fudbaleri Partizana i Crvene zvezde moraće u četvrtak da se čuvaju žutih kartona.

Kada je Partizan u pitanju, čak trojici njegovih igrača preti suspenzija. To su napadači Ognjen Ožegović i Leandre Tavamba, kao i vezista Zoran Tošić.

I u Crvenoj zvezdi je slična situacija, pa će pažljivi morati da bude vezista Gelor Kanga i štoper Srđan Babić, dok Milan Rodić u četvrtak izdržava kaznu zbog isključenja u prošlom kolu.

A u najpovoljnijoj situaciji su rivali naših predstavnika. U Skenderbegu samo Gledi Mici treba da se čuva kartona, a u Arsenalu tih problema nemaju.

Ako neko od pomenutih igrača Zvezde i Partizana bude opomenut u četvrtak, neće moći da nastupi u petom kolu protiv Jang bojsa (Partizan), odnosno BATE Borisova (Crvena zvezda).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke