Koji fudbaler Partizana vredi više ''od celog tima i stadiona Mačve''?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 05.11.2017.
10:36
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Sve je spremno za spektakl u Šapcu, trener Aničić se potrudio za zanimljivu najavu.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Na početku tekuće sezone, tokom leta, Mačva se nije dobro provela u Beogradu, gde ju je Partizan savladao sa ubedljivih 6:1.

Ipak, u narednim mečevima, Šapčani su pokazali da nisu ''zalutali'' u superligašku konkurenciju i da imaju šta da pokažu.

Danas od 13 časova imaće priliku da to što su propustili u Humskoj, prikažu pred svojim navijalima i pruže mnogo snažniji otpor aktuelnom šampionu.

Interesovanje je veliko, očekuju se pune tribine i dobra fudbalska predstava, a trener Mačve Dragan Aničić na zanimljiv način uporedio je odnos dva tima.

''Suvišno je isticati da crno-belima pripada uloga favorita po svim kriterijumima, a posebno po tome što kolega Đukić na raspolaganju ima veliki broj veoma kvalitetnih pojedinaca.

Nije tajna da na tržištu jedan njihov igrač vredi više nego naš ceo tim, plus stadion!

O njihovoj snazi govori i činjenica da čak i kada ne igraju u optimalnoj formi i ne pružaju željene igre kao protiv Zemuna ili Borca, relativno lako dolaze do pobede'', objašnjava Aničić, a prenosi ''Žurnal''.

Aničić nema problema sa sastavom ekipe, svi igrači su mu na raspolaganju, a uz ogroman motiv i Partizanov umor od Evrope, možda i mogu da se nadaju nekom iznenađenju.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
trifun
Sunday, 05.11.2017
16:33

Ako je Aničić mislio na Sumu,to je samo Partizan tolikonplatio nulu od igrača i nikad više niko za njega neće dati toliku sumu.Kad ga budu prodavali ako dobiju pet puta manje para nek budu zadovoljni.Ko ga je gledao i preporučio Partizanu grdno je zabrljao.Šteta je već napravljena i treba ga se što pre rešiti.Pitam Ilijeva i Djukića da mi navedu klub bilo gde u Evropi ili svetu gdenposlodavac odnosno klub čeka čitavu sezonu igrača da dodje u formu.To se radi tako što sedi na klupi i hladi se 3-4 utakmice kao rezerva.Primer Djurdjevića u Olimpijakosu,Živkovića u Benfiki.Mogao bi nabrajati do sutra ali ovako kako se Suma čeka da se probudi iz zimskognsna,nema na kugli zemaljskoj.Čovek ladno starter a rezultatnništa.