Koje su otežavajuće okolnosti za Zvezdu pred duel na "Karađorđu"?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 29.04.2019.
17:30
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Treći put u tekućoj sezoni fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine odmeriće snage u okviru domaćeg šampionata.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Nakon kraće pauze zbog velikog pravoslavnog praznika takmičenje u Super ligi Srbije nastavlja se utakmicama 34. kola koje su na programu u utorak i sredu.

Lider na tabeli i aktuelni šampion u sredu gostuje ekipi Vojvodine, a defanzivac Crvene zvezde Milan Gajić osvrnuo se na moguće otežavajuće okolnosti.

"Najbitnije je da ostvarimo još jednu pobedu, da potvrdimo dobru igru od prošlog četvrtka. Neće biti lako, gostujemo na terenu koji po pravilu nije baš najsjajniji, a dan pre nas će i Proleter odigrati svoj meč na 'Karađorđu'. Ipak, to su okolnosti na koje ne možemo da utičemo", objašnjava Gajić.

Pored otežavajućih okolnosti na koje se ne može uticati, tu su i one pozitivne koje raduju sve izabranike Vladana Milojevića.

"Najbitnije je da smo svi zdravi, da nemamo povređenih igrača, raduje nas što se i Boaći vraća treninzima. Lepo smo se odmorili i potpuno spremni dočekujemo susret u sredu", dodao je Gajić.

Crvena zvezda bi u slučaju pobede na "Karađorđu" i poraza Radničkog iz Niša overila šampionsku titulu već u Novom Sadu.

"Otišli smo na odmor u odličnom raspoloženju posle pobede u 'večitom' derbiju. Sve se uklopilo u velikoj nedelji. Napunili smo baterije za vikend i spremni smo za preostale četiri utakmice u šampionskoj trci", poručuje Gajić.

Pored borbe za odbranu titule ekipu Vladana Milojevića očekuju završne bitke u Kupu Srbije.

"Ne krijemo da nam je glavni cilj ove sezone da osvojimo 'duplu krunu'. Idemo ka tome, ima još da se igra, spremamo se utakmicu po utakmicu. Želimo što pre da obezbedimo titulu, a nadam se da ćemo krunisati ovu sezonu 23. maja i da ćemo našim navijačim doneti još veću radost", zaključio je Gajić.

Utakmica 34. kola Super lige Srbije između Vojvodine i Crvene zvezde zakazana je za 1. maj od 16 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RašaNoviSad
Monday, 29.04.2019
17:40

M o čemu vi sviraće sudija penal ui izvan terena ako bude potrebno