Koja je konkretno nova uloga Alberta Nađa u Partizanu? Obavlja obiman posao...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 05.09.2019.
23:57
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Povratnik u Humsku objasnio koja su njegova zaduženja ove sezone u Partizanu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Nedavno, u finišu kvalifikcija za Ligu Evrope, Albert Nađ je imenovan za novog, pridruženog člana stručnog štaba Partizana, na ideju šefa struke Sava Miloševića.

U razgovoru za najnoviju epizodu ''Partizan News'' na TV Partizan, Nađ je konkretno objasnio koja su njegova zaduženja u klubu i otkrio na koji period je potpisao ugovor sa crno-belima.

''Prvi kontakt smo imali pre par nedelja, kada sam bio trener Rakovice. inače, kada krenem posao, želim da ga završim do kraja, ali u međuvremenu smo počeli intenzivnije da razgovaramo, mada sa Savom ne mogu da pregovaram, jer se toliko dugo znamo. Pred samu utakmicu sa Malatijom seli smo, obavili novi razgovor i dogovorili se o nečemu što smatramo da je Partizanu neophodno kao klubu da napreduje. Meni je ta ideja bila primamljiva i potom smo posle utakmice potpisali taj jednogodišnji ugovor.

Prvi i osnovni zadatak je pomoć u stručnom štabu. Svako od članova stručnog štaba ima poseban zadatak. Ona ideja između mene i Sava je da mladi igrači koji treba da uđu u prvi tim budu maksimalno spremni pred prvu utakmicu, da mogu da izdrže taj pritisak koji uvek postoji u Partizanu. Moraš sa time da se nosiš.

Takođe, pojedini igrači koji u ovom momentu nisu u trenažnom procesu, da ostanu u formi, jer posle ulaska u LE trebaće nam svaki igrač, da ispuni zahteve koje šef pred njega bude postavljao.

Ostalo, gledanje utakmice sa tribine odakle vidiš mnogo bolje nego kad si pored klupe i da neke stvari za koje smatram da je potrebno, javljam stručnom štabu. Osim toga, praćenje utakmica mlađih kategorija, Teleoptika... sve u svemu obiman posao'', istakao je Nađ.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Friday, 06.09.2019
07:42

Da nece mozda opet imati izmisljenu ulogu kao prosli put, tj. Koordinator za sportska pitanja?