Koga bi Krstajić to poveo u Rusiju, a ne može?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 02.03.2018.
09:49
Izvor: Sportske.net

Mladen Krstajić je davao izjave grčkim medijima, ko je bio u centru pažnje?

EPA/JEON HEON-KYUN
EPA/JEON HEON-KYUN

Povezane vesti

Selektor reprezentacije Srbije, Mladen Krstajić, govorio je za grčku "Gazetu" o reprezentaciji Srbije, a istakao je da je atmosfera u reprezentaciji ključ za dostizanje nekog maksimuma na Svetskom prvenstvu.

"Igramo za naš narod, za Srbiju. Mogu da obećam da ćemo raditi. Za uspeh su nam potrebni disciplina, posed lopte, dobra odbrana, strast kod igrača. Ipak, najvažnija je dobra atmosfera u ekipi. Moramo biti jedinstveni", rekao je Krstajić.

Govorio je i o pojedincima, Grke je zanimalo šta misli o Jagošu Vukoviću i Aleksandru Prijoviću, ali i o Sergeju Milinković-Saviću.

"Sergej je neverovatan potencijal, razvio se u Laciju i u Italiji, igrao je za mladu reprezentaciju i za seniorsku na turneji po Aziji. Napreduje u pravom smeru, očekujemo da bude u budućnosti lider reprezentacije.

Prijović je ostao zato što želi da igra gde mu se dopada. Pred nama je Svetsko prvenstvo i mi ga pomno pratimo. Vuković je, sa druge strane, napravio dobar izbor kluba, otišao je gde će igrati. Dobar je igrač, i njega pratimo zbog Mundijala
", rekao je Krstajić.

Istakao je i da bi vrlo rado poveo jednog svog bivšeg saigrača iz reprezentacije.

"Bez dileme, poveo bih Nemanju Vidića. On je jedinstven igrač, lider, borac..."


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dragan Stjepanovic
Friday, 02.03.2018
18:40

Imas Nikolu Milenkovica. Ono sto je odigrao do sad u Fiorentini je bilo vrhunski. Odmah su ga zapazili tamo i igra sve standardnije. Nemoj da pravis gresku kao Lalatovic na omladinskom prvenstvu kada mu je igro Vukasin Jovanovic a Milenkovic sjedio na klupi.

avatar
stevan_vasic90
Friday, 02.03.2018
13:39

I tu se ogleda mentalitet svih ljudi u srpskom fudbalu. Ides na Svetsko prvenstvo, hoces da prodjes grupu, a u glavi ti je samo kako da se odbranis- to je ta gubitnicka kultura, to je ono cemu ih uce jos od malih nogu. Dakle on bi covek poveo Nemanju Vidica, stopera. Pitajte Argentince, Nemce, Brazilce, Francuze, koga bi oni... Doduse, nama su u poslednje 2 decenije najbolji strelci bili odbrambeni igraci, ko zna, mozda se Krstajic tom logikom vodi 🤷‍♂️

avatar
stevan_vasic90
Friday, 02.03.2018
14:16

Govorim o fudbalskoj kulturi u Srbiji, naravno.... da ne bude zabune.

avatar
Iznogoud
Friday, 02.03.2018
18:02

Rekoh ti vec. Povrsno gledas na fudbal. Krstajic je odgovorio sa pozicije trenera, a ne navijaca. Stoperi su najbolji lideri iz prostog razloga što vide ceo teren i obično su najinteligentniji fudbaleri. Pogledaj sta su najbolji treneri bili pre.

avatar
Iznogoud
Friday, 02.03.2018
15:04

Ogleda se i u tvom komentaru, gde povrsno gledas na ulogu i uticaj igrača u timu. Na ovaj sadasnji sastav bas najvise fali jedan Vidic za velike rezultate, a ne Pixi, Savicevic i slicni. Da me ne razumete pogresno, svi bi oni bili sjajni, ali Vidic je potrebniji.

avatar
chaki
Friday, 02.03.2018
12:44

Pa ko nebi hteo Vidaru taj je lud :) sigurno u top 10 stopera ikada

avatar
bagra
Friday, 02.03.2018
12:42

Povedes vidica da napravi penal, ili da za glavu nizi Cahill skoci pored njega i da gol

avatar
gaja
Friday, 02.03.2018
11:08

...e moj Krstaja- kad se setim kako je igrao za reprezent. ni na širi spisak ga nebi bilo.....