Kod Budeskua nema tajni, otkrio koliko mu je Zvezda nudila!

Autor: Darko Mitrović
subota 14.01.2017.
11:08
Izvor: Sportske.net

Nesuđeno Zvezdino pojačanje i dalje vaga ponude, kako iz Rumunije,tako i iz inostranstva, a ovih dana je u izjavi tamošnjim medijima otkrio neke od detalja ponude koju je imao sa ''Marakane''.

Screenshot/YouTube
Screenshot/YouTube

Povezane vesti

Iako se u jednom trenutku činilo da je 28-godišnji rumunski fudbaler Konstantin Budesku na pragu Crvene zvezde i da će biti jedan od putnika u Kopar na prvi deo zimskih priprema, to se ipak nije dogodilo.

Poslednje informacije govore da je Crvena zvezda odustala od ovog ofanzivnog fudbalera, a on je u izjavi rumunskom ''Digisportu'' otkrio da je interesovanje sa Marakane bilo zaista ozbiljno.

Čak je govorio i koliko mu je Zvezda ponudila i ko je imao bolju ponudu. Takođe, Budesku ostavlja mogućnost da se pregovori sa Zvezdom nastave.

''Najbolja ponuda bila je iz Turske, pa ona iz Crvene zvezde, koja mi je ponudila 30.000 evra mesečno, sa bonusima 35.000. Bili su veoma ozbiljni, poslali su mi ugovor, ali sam čuo da u Srbiji ima problema sa isplatama. Uveravali su me da će sve biti u redu, ali želim da sačekam malo. Ne isključujem mogućnost da sa Zvezdom nastavim razgovore'', izjavio je Budesku.

On je izrazio nadu da će odluku o novom klubu doneti do kraja nedelje, a podsetimo, za njegove usluge ozbiljno interesovanje pokazala je i Steaua.

''Da mi je cilj samo novac, ja bih već izabrao, ali želim da odem tamo gde ću se osećati dobro. Želim da se vratim u nacionalni tim, da budem blizu, 'na oku' selektoru'', objasnio je Budesku.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 14.01.2017
19:02

ma nikada nije ni postojala sansa da dodje ne u Zvezdu vec u Srpski fudbal, pa da covek propadne i da ne dobija redovno platu? nije lud covek.

avatar
Lav
Saturday, 14.01.2017
18:51

Da mi je cilj samo novac, ja bih već izabrao... A pre toga izljavljuje kako je cuo da u Srbiji ima problema sa isplatama... Ovaj ko Zeljko Obradovic :)

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Saturday, 14.01.2017
16:18

Ja sam pre par dana ovde napisao da je tačno da on prelazi u Zvezdu, ali ne u veliku srpsku Zvezdu.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Saturday, 14.01.2017
16:13

Da još uvek postoje mogućnosti pregovora sa Zvezdom on ove podatke vezane za pregovore ne bi objavljivao,

avatar
rivarinho
Saturday, 14.01.2017
15:03

A rezimski novinari brze bolje napisase kako Zvezda za ovog anonimusa daje blizu milion evra, 600 hiljada na ruke plus mesecna plata i bonusi, skoro milion...kad ono nije ni trecina od toga. Zlo nikad ne spava, cak i kad ne predstavlja pretnju na terenu, ono je budno, smislja pakosti, sladi se lazima...

avatar
Anderton
Saturday, 14.01.2017
14:53

Čitava ova priča debelo smrdi, ako mene pitate, nađite prvu vest o njemu i videćete da sam ja prvi pisao da je ovo dizanje cene, jer da je on doveden Kanga bi morao da ode. Razmislite malo. :)

avatar
Saturday, 14.01.2017
14:42

tim koji duguje preko 50m evra nudi ovakvu platu ??? tim koji nije video evropsko takmicenje 20 godina nudi ovakvu platu ??? jos samo u zemlji dembeliji gde pajaci gutaju sve sto im se servira

avatar
Гроф Доктор фудбала
Saturday, 14.01.2017
12:23

Човек себи диже цену преко Звезде. Користи могућност бесплатне рекламе. Паметно од њега.

avatar
WITH A GOOD CAUSE
Saturday, 14.01.2017
12:17

Neki ovde predstavljaju pricu kao da zvezda daje platu samo deset meseci u godini, a gde su tek bonusi:-D Ovaj lik je smesan, ne zna ni on sta hoce...