Ko to vređa naše fudbalere?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 12.10.2014.
10:34
Izvor: Sportske.net

Remi reprezentacije Srbije protiv fudbalskih anonimusa iz Jermenije sinoć je izazvao brojne negativne komentare među ljubiteljima fudbala u Srbiji, a takve reakcije nisu prošle nezapaženo ni kod naših reprezentativaca.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Prvi od njih koji se oglasio ovim povodom je zamenik kapitena ''Orlova'' i fudbaler Mančester Sitija Aleksandar Kolarov.

On, kao i uvek, nije imao ''dlake na jeziku'' i otvoreno je posle utakmice u Jerevanu srpskim novinarima rekao šta misli o kritikama, ali i uvredama od strane onih koje je epilog sinoćnje utakmice, kao i bezidejna igra našeg nacionalnog tima prilično razbesnela.

Kolarov, naime, ističe da od kada je on u reprezentaciji, ''Orlovi'' nikada nisu imali podršku kakvu zaslužuju, već da, naprotriv, mnogi kao da žele da se dogodi neki veći kiks, kako bi mogli svoje frustracije da leče na fudbalerima.

''Naš narod kao da želi da se ovako nešto desi kako bi mogao da vređa, da stane za kompjuter i da piše komentare kako treba ovaj da igra, a ne treba onaj...'',
poručuje Kolarov, a prenosi ''Kurir''.

On dodaje da ''zna ko je i šta je'' i da ga takvi komentari i vređanja ne dotiču, ali je utisak da ipak nije baš toliko ravnodušan.

Šta je tu je, vremena za neke polemike sada nema, valja popraviti što se popraviti može, jer je već za dva dana utakmica sa Albanijom u Humskoj, kada bi uvrede i kritike mogle da se pretvore u euforiju i hvalospeve.

U suprotnom...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke