Ko to najviše savetuje Račića i šta kaže na to da se "najčudnije oblači"?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 03.02.2018.
07:47
Izvor: Sportske.net

Nakon jučerašnjeg treninga, Uroš Račić je razgovarao sa nama.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde su na drugom delu priprema za drugi deo sezone, a Uroš Račić istiće da je ovaj deo daleko lakši od onog prvog na Kipru kada su radili samo na fizičkoj spremi.

"Dosta je lakše sada. Sve što je bilo do fizičke spreme, to smo odradili tamo na Kipru, prošli smo taj težak deo. Ovde se više radi taktika, tehnika, pripremamo se više za te utakmice koje nam slede protiv CSKA. Dobro je što ovde imamo dosta tih utakmica, imamo i po dve dnevno što je odlično. Prija nam, svako ima šansu da odigra preko 70 minuta, to svima znači", rekao je on.

Crvena zvezda do kraja priprema ima još dve utakmice, prva je protiv Ujpešta 4. februara najverovatnije od 16 časova, a druga je protiv Zenita 7. februara od 16 časova. Napominjemo, to je po lokalnom vremenu, u Srbiji je to od 14 sati.

Da li će ekipa biti spremna 100% za CSKA?

"Zadovoljan sam, ali su svima pune noge, osećamo težinu, nismo spremni još da damo 100%. Ipak, gledali ste utakmice, sve izgleda u redu. Kroz par dana to bi trebalo da bude sve kako treba", ističe Račić.

Skoro da nema ekipe koju ne muče povrede na pripremama, pa je to slučaj i sa ekipom Crvene zvezde.  

"Imali smo nekoliko povreda, nažalost, pored Boaćija žalilo se još dva tri igrača. Ja sam se ušinuo, bilo je poteškoća, ali sada je sve u redu", kazao je mladi Račić.

Zanimljivo je da Račić ima najčudniji način oblačenja prema mišljenju Marka Gobeljića. Kako je to ovaj mladi zadnji vezni prokomentarisao?

"Ne znam, to prvi put čujem, to su oni procenili. Miki je nešto mene zezao za ono izvlačenje za Ligu Evrope kada sam došao u džemperu Deda mraza, a kasnije je Borjan došao u nekom vojničkom džemperu. U svakom slučaju, dobro je da je ovakva atmosfera, to je jako dobro", rekao je on.

Pitali smo ga i od koga najviše uči u Crvenoj zvezdi.

"Od starijih igrača, Donald je tu najviše na terenu, od njega najviše učim, ali su tu i svi ostali, Krstičić, Milijaš... Od svakog kupim po nešto, svi oni imaju dosta iskustva. Ne kritikuju me mnogo, recimo da je to Miki (Milijaš), ali to nije kritika, više je priča", završio nam je priču Uroš Račić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Žarko Petrović
Saturday, 03.02.2018
13:24

Ovaj momak mora da igra vise. Sad ce nam verovatno Jovicic i Donald biti zadnji, a Krsticic prednji vezni. Po meni Racic mora da bude prva izmena jer je fantastican i dobro ce se zaraditi od njega