Ko sudi meč Vojvodina - Zvezda? Novosađani tražili njegovo izuzeće, pa počeli da ga hvale...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 19.11.2020.
13:26
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Da li je asocijacija jasna?

Irfan Licina/Starsportphoto ©
Irfan Licina/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Ako nije, da odmah otkrijemo da je u pitanju Novak Simović, koji je delegiran za deljenje pravde na derbi utakmici 15. kola Linglong Superlige, Vojvodina - Crvena zvezda.

Taj meč je na programu 22. novembra u 17:30h na ''Karađorđu'', a sudiji Simoviću će pomagati Nikola Đorović i Miloš Simović, dok će četvrti sudija biti Lazar Lukić.

Podsetimo, u Vojvodini su bili veoma ljuti na Novaka Simovića na početku sezone, posle remija sa TSC-om (2:2), tražili su čak i njegovo izuzeće sa svih narednih mečeva Vojvodine.

Međutim, Simović je ipak delegiran nedavno za utakmicu Metalac - Vojvodina (3:3) u Gornjem Milanovcu, a Novosađani su tada pomirljivo dočekali tu odluku nadležnih u FSS.

''Simović je dobar i kvalitetan sudija. Jesmo tražili da nam više ne sudi, ali eto, delegiran je opet. Ipak, mislim da neće biti problema, već da će ovaj meč odraditi pošteno, onako kako treba. Ko bude bolji, neka pobedi'', izjavio je početkom novembra pomoćnik Nenada Lalatovića, Vidak Bratić, a preneo klupski sajt Vojvodine.

S obzirom da posle tog meča sa Metalcem ni Nenad Lalatović nije imao zamerki na suđenje, a da Simović ima veliko iskustvo iz večitih derbija, najnovija odluka da pomenuti arbitar sudi u nedelju u Novom Sadu i nije toliko iznenađujuća.

Zanimljivo je takođe da najbolji par pomoćnih sudija Dalibor Đurđević-Milovan Ristić nije delegiran za derbi u Novom Sadu, već za utakmicu u Humskoj, između Partizana i Proletera, gde će Aleksandar Živković biti glavni arbitar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Thursday, 19.11.2020
19:08

Симовић ће да суди утакмицу Војводина Звезда са мислима на партизан.

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Thursday, 19.11.2020
18:33

Ahahahahaha...do sada im nije odgovarao, ali sada već unapred znaju da će biti pošteno protiv zvezde - najveća zvezdina filijala.