Ko su "vređalice" iz Humske? Nikolić ima pojašnjenje!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 28.10.2018.
16:11
Izvor: Sportske.net

Napadač Partizana Nemanja Nikolić odlučio je da pojasni svoju jučerašnju izjavu koja je zasmetala mnogim navijačima crno-belih.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Strelac vodećeg gola u remiju sa Napretkom Nemanja Nikolić dao je posle jučerašnje utakmice izjavu koja se nije dopala delu navijača Partizana.

Kraljevčanin je prozvao "vređalice" i poručio da takve ne bi trebalo puštati na stadion, ali je danas odlučio da pojasni koga je svrstao u pomenutu grupu.

"Naravno da ne mislim na verne navijače Partizana, već na 'zapadu' postoji grupa od 20-30 ljudi koja nam konstantno vređa porodice", objasnio je Nikolić.

Napadač crno-belih tvrdi da je problem u tome što pojedinci na najstrašniji način vređaju članove porodica fudbalera.

"To što smo mi balvani, drvo, majmuni... to i možemo da svarimo, ali kada vam vređaju članove porodice, majku i sestru i poređaju sve 'živo i mrtvo' to ubija u pojam tokom igre. Na praznom prostoru sve se čuje. Niko od nas nije to zaslužio", dodao je Nikolić.

Partizan je u okviru 13. kola remizirao sa Napretkom 1:1 tako da je većina navijača koji su bili na stadionu sa istog otišla nezadovljna.

"Poštujemo svakoga ko kupi kartu i naravno da očekuju od Partizana pobede, a svaka kritika na račun igre može da se iznese bez vređanja članova porodice", zaključio je napadač Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke