Ko su sledeća dva pojačanja? Oni ŽELE u Zvezdu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 17.06.2018.
12:18
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Da li će sa njima dvojicom, plus novim štoperom spisak pojačanja biti zaključen?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda je već obavila značajne poslove od početka letnje pijace. Angažovani su Dušan Jovančić i Dejan Meleg kao pojačanja u veznom redu, kao i napadač Nikola Stojiljković, a istovremeno je zadržana okosnica tima, sa izuzetkom Donalda i Le Taleka, kojima su istekli ugovori.

Od transfera Luke Adžića (Anderleht), Uroša Račića (Valensija) i Abrahama Frimponga (Ferencvaroš) Zvezda je već zaradila oko tri miliona evra, a pominje se i mogućnost odlaska Milana Pavkova u Trabzon.

Leto je dugo, verovatno će biti i neke spektakularnije prodaje do kraja avgusta, a navijači i dalje čekaju pre svega pojačanje na mestu štopera, gde je ostalo upražnjeno mesto posle odlaska Le Taleka.

Ipak, ono što se za sada najglasnije pominje jesu potencijalni dolasci još dvojice vezista. Milan Jevtović iz Antalije je i zimus bio na pragu Zvezde, pa se transfer nije realizovao, ovog leta je ta priča ponovo aktuelna.

''Žurnal'' danas otkriva da je i norveški Rozenborg, gde je Jevtović već igrao na pozajmici, ponovo zainteresovan za njega, ali da je želja igrača jasna - samo ga Zvezda interesuje.

Drugo ime koje je tokom ove nedelje izbilo u prvi plan jeste Goran Čaušić iz ruskog Arsenala iz Tule. On je prošao mlađe kategorije Crvene zvezde, tada je već sarađivao sa trenerom Vladanom Milojevićem, pa otuda i njegovo interesovanje za ovog momka koje je postojalo i pre godinu dana, kada je Arsenal bio konkretniji.

Čekamo epilog...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 17.06.2018
13:17

A koji igrac ne zeli da bude deo jedne Zvezde.

avatar
Don Silvio
Sunday, 17.06.2018
13:01

Čaušić je zavrsen posao. Ceka se promocija naredne sedmice

avatar
Stefan Lazović
Sunday, 17.06.2018
12:41

Mi vise nemamo nekog ko ce da sutira iz daljine, poput Donalda ili Kange

avatar
Monday, 18.06.2018
10:45

Vidi, Kanga je bio igračina kakva se retko viđa, tako da prava je retkost imati takvog igrača.