Ko su novi Partizanovi biseri, priključeni prvom timu?

Autor: Darko Mitrović
petak 08.01.2021.
19:04
Izvor: Sportske.net

Nova, mlada lica na početku Partizanovih priprema.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Partizan je i u prvom delu sezone imao nekolicinu doskorašnjih omladinaca među prvotimcima (Štulić, Čolić, Jović...), a sada je trener Aleksandar Stanojević odlučio da priliku za dokazivanje ukaže još petorici igrača iz omladinskog pogona.

Od njih je široj javnosti najpoznatije ime Vanja Vlahović, 16-godišnji ofanzivni fudbaler, koji je i krajem prvog dela sezone bio priključen seniorskom sastavu, ali nije dobio priliku da debituje.

Još jedan šesnaestogodišnjak koji je od danas među prvotimcima Partizana je Mihajlo Petković koji igra na poziciji levog krila, a dve godine stariji je golman Lazar Slavković, rođeni Novopazarac.

Iz Novog Pazara je u Partizan došao i Samed Baždar, 16-godišnji napadač, koji je pre dvadesetak dana potpisao profesionalni četvorogodišnji ugovor sa crno-belima.

I konačno, ovaj kvintet najnovijih crno-belih bisera kompletirao je i Marko Milovanović, još jedan napadač, koji je četiri meseca stariji od Baždara.

Biće zanimljivo videti da li će se i ko od njih nametnuti treneru Stanojeviću tokom priprema, a za očekivati je da ih vidimo na delu i u nekoj od kontrolnih utakmica, ukoliko ostanu u užem izboru posle prvog dela priprema.
-
Baner 8
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Friday, 08.01.2021
23:04

Од свих њих само је Самед Баждар прави гробар.

avatar
magister
Saturday, 09.01.2021
00:19

Eeee moj doktore...

avatar
Partizan uvek prvi
Saturday, 09.01.2021
10:27

Kao sto je i piksi pravi delija.