Ko se najviše obradovao Matiću u Partizanu i kako će se izboriti za minutažu pored Sadika?

Autor: Darko Mitrović
petak 24.01.2020.
21:19
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Jedna briga manje za defanzivce Partizana.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Bojan Matić je večeras i zvanično postao novi napadač Partizana, sa kojim je potpisao dvoipogodišnji ugovor, kako je saopšteno na zvaničnom klupskom sajtu, a ne trogodišnji, što je bila prethodna informacija u medijima.

Ovaj 28-godišnji momak je stigao iz Vojvodine, a  posle zvaničnog predstavljanja, obavio je i prvi razgovor sa novinarima koji su sa Partizanom u Turskoj.

Primetili su da mu se Bojan Ostojić obradovao, jer više neće morati da sa njim vodi tešku borbu u mečevima sa Vojvodinom, a Matić je priznao da će i njemu sada biti lakše.

''Sa njim sam najčešće imao vazdušne duele, i sa njim sam ih najteže dobijao. Jednostavno, sada će i meni biti lakše, ali i njemu'', objasnio je Matić, a prenosi ''Telegraf''.

Neće mu biti lako da se izbori za minutažu pored najboljeg strelca Partizana Umara Sadika, ali Matić se ne plaši izazova.

''Dobro, tu je Sadik, dao je 11 golova, igra fantastično, a što se mene tiče, gde god sam igrao nikad s nisam bojao konkurencije. Na meni je da pokažem zašto sam ovde i jednostavno rečeno, izboriću se za svojih 'pet minuta''', samouvereno je poručio Matić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke