Ko prenosi Zvezdu protiv Totenhema i Partizan protiv Mančestera? Uživaćete!

Autor: Darko Mitrović
subota 19.10.2019.
11:24
Izvor: Sportske.net

Programske šeme potvrđene, najave TV prenosa su već počele.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Povezane vesti

Posle reprezentativne pauze i aktuelnog fudbalskog vikenda, već od utorka nas očekuju novi spektakli u Ligi šampiona i Ligi Evrope.

Naravno, u centru naše pažnje ponovo su srpski predstavnici u ovim takmičenjima, Crvena zvezda i Partizan.

Srpski šampion u utorak od 21 čas gostuje u Londonu protiv Totenhema, u trećem kolu Lige šampiona, a TV prenos je i ovoga puta obezbeđen i na RTS 1 i na TV Arena Sport 1.

RTS je pre utakmice pripremio petominutni program iz studija, po završetku još jedne epizode serije ''Porodično blago'', a po završetku utakmice sledi i još deset minuta dodatnog programa iz studija, dok je ''Arena'' posvetila veći deo dana ovoj utakmici.

Na ''Areni'' ćete moći da gledate i TV prenos omladinskih ekipa Totenhema i Crvene zvezde, njihov duel počinje u utorak u 16 časova.

Jednoipočasovni program iz studija, uz uključenja iz Londona počinje  već u 12 časova, potom u 15:30h sledi nova emisija do početka pomenutog meča U19 ekipa, a do početka glavnog događaja večeri slede još dve studijske emisije, od 18 do 19, pa od 19:30h do početka meča.

Naravno, i posle utakmice slede izjave, analize i druge zanimljivosti.

Dva dana kasnije, u centru pažnje biće duel u Humskoj, između Partizana i Mančester junajteda, u trećem kolu Lige Evrope. Taj meč je zakazan za četvrtak u 19 časova, a takođe će ga prenositi i RTS 1 i TVArena Sport 1.

RTS je ovoga puta u svojoj programskoj šemi najavio desetominutni uvod iz studija pre početka TV prenosa, kao i desetominutnu analizu po završetku meča.

''Arena'' je ponovo pripremila višečasovni program, koji počinje u 12:15h, druga emisija posvećea duelu Partizana i Mančestera je u 14:30, a pola sata kasnije sledi prava poslastica za navijače Partizana - repriza nezaboravne utakmice protiv Real Madrida u Ligi šampiona 2003.

Potom, od 17 časova kreće završna emisija iz studija, do početka utakmice.

Ali, odmah po završetku meča između Partizana i Mančeser junajteda najavljen je TV prenos iz Glazgova, gde će se sastati Seltik i Lacio, pa neće biti mnogo vremena za izjave i analizu meča u Humskoj.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Old_school
Saturday, 19.10.2019
13:54

10 minuta za LE a 5 za LS. To samo ima u Srb kad drzavno mezimce igra.