Ko prenosi Zvezdu, Partizan i TSC? Ovo je kompletna šema!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 14.09.2020.
17:54
Izvor: Sportske.net

Sve je poznato - tri utakmice, ukupno pet TV prenosa.

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Fudbalsku sedmicu koja je upravo započela obeležiće nastupi naših klubova u kvalifikacijama za evropska takmičenja.

Prva na scenu izlazi Crvena zvezda, koja će se u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona sastati sa ekipom Omonije u Nikoziji. Utakmica na Kipru počinje u sredu u 17 časova, uz direktan prenos i na RTS 1 i na TV Arena Sport 1. Program iz studija posvećen ovoj utakmici na RTS-u će početi petnaest minuta ranije, a na Areni Sport već u 16 časova.

Dan kasnije, u četvrtak od 19 časova, Partizan gostuje moldavskoj ekipi Sfintul George, a TV prenos su takođe obezbedili i RTS 1 i Arena Sport 1. Kada je u pitanju program iz studija pre meča, na RTS-u će početi u 18:50, a na Areni Sport u 18 časova.

Treći naš predstavnik je ekipa TSC-a iz Bačke Topole, koja će u Senti dočekati rumunski FCSB. Njihov duel zakazan je za četvrtak u 21 čas, a TV prenos ćete moći da gledate na RTS 2.

Dakle, imaćete sve uslove da nesmetano pratite mečeve naših klubova na evro-sceni, naravno i na našem sajtu ćete imati sve neophodne informacije, a nama ostaje da im poželimo sreću i plasman u naredne runde takmičenja.
-
Baner 1


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Monday, 14.09.2020
18:12

Prenosi ih nezvanična zvezdina televizija na kojoj komentatori imaju zadatak da nipodaštavaju Partizan i uzdižu zvezdu, a tako su i birani da im ne pada teško da to rade.