Ko prenosi Zvezdu, a ko Partizan? ''Grobari'' će sad moći da biraju!

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.10.2017.
11:59
Izvor: Sportske.net

Da li će u četvrtak svi konačno biti zadovoljni kada su u pitanju TV prenosi naših najboljih klubova u Ligi Evrope?

EPA/ANDREJ CUKIC
EPA/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Znate već da je u nekim prethodnim prilikama bilo nezadovoljstva, uglavnom među navijačima Partizana, pre svega jer Javni seris nije prenosio pojedine utakmice crno-belih u kvalifikacijama i na startu Lige Evrope, ali sada tih problema neće biti.

U četvrtak su na programu mečevi trećeg kola Lige Evrope, Crvena zvezda od 19 časova dočekuje Arsenal, a Partizan dva sata kasnije igra protiv Skenderbega u Elbasanu.

Obe utakmice biće direktno prenošene na prvom programu RTS-a, što je i objavljeno u njihovoj programskoj šemi.

Ali, ovoga puta navijači Partizana će moći da biraju gde će gledati TV prenos utakmice svog tima, pošto će osim RTS-a i Arena Sport na svom trećem kanalu direktno prenositi meč iz Elbasana.

Zvezdini navijači tu priliku neće imati, ali će veliki broj njih moći da na Marakani uživo bodri ekipu Vladana Milojevića protiv londonskih ''Tobdžija''.

Za one koji budu propustili direktne TV prenose, obezbeđene su i reprize. Na RTS-u 1, od 01:50h posle ponoći najavljen je snimak meča između Crvene zvezde i Arsenala, dok će Arena Sport 1 u ponoć prikazati snimak utakmice između Skenderbega i Partizana.

U sve ovo možete se uveriti i u prilogu, pa ostaje da čujemo vaše mišljenje. Da li je sada sve kako treba u vezi sa TV prenosima?

Screenshot/rts.rs

rts

Screenshot/rts.rs
rts

Screenshot/tvarenasport.com

arena

Screenshot/tvarenasport.com
arena

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Tuesday, 17.10.2017
15:05

Nema veze sto zbog zvezde pomeraju i Drugi dnevnik, oni su uskraceni:-D

avatar
Crveno boja ljubavi
Tuesday, 17.10.2017
12:22

Isto nam je,ali uskracuju ljude za gledanje jednog od najvecih klubova sveta. Sigurno za dzabe dobili prenos 2 ekipe sa istom istorijom,ko bi to uopste platio.