Ko je snizio cenu karata za Jug? Vojvodina sve objasnila u saopštenju!

Autor: Darko Mitrović
sreda 07.03.2018.
15:05
Izvor: Sportske.net

Nekoliko sati pred početak derbija protiv Crvene zvezde, Vojvodina se oglasila na zvaničnom klupskom sajtu povodom jučerašnjih informacija o sniženju cene karata za južnu tribinu.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Podsetimo, južna tribina je u ovom meču namenjena gostujućim navijačima, a klub domaćin je danas objasnio ko je zapravo snizio cenu karata za taj deo gledališta sa predvđenih 400 na 100 dinara.

Današnje saopštenje FK Vojvodina prenosimo u celini.

''Fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost da je FK Crvena zvezda otkupio sav preostali kontigent ulaznica za južnu tribinu za današnji meč između dva tima u 26. kolu Super lige Srbije.

Povodom informacija koje su se pojavile u sredstvima javnog informisanja u vezi sa promenom cene ulaznica za južnu tribinu za današnji meč između Vojvodine i Crvene zvezde na stadionu 'Karađorđe' u Novom Sadu, fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost da nije menjao cene ulaznica koje je prvobitno odredio za ovaj meč i da su sve predradnje u vezi sa prodajom ulaznica i kompletnom organizacijom utakmice rađene u dogovoru i saradnji sa MUP-om Republike Srbije.

U toku jučerašnjeg dana, nakon što su ulaznice već bile puštene u prodaju, fudbalski klub Crvena zvezda je odlučio da otkupi sav preostali kontigent ulaznica za tribinu na kojoj će biti smešteni gostujući navijači i ujedno preuzeo kompletnu odgovornost za njihovu dalju distribuciju, uključujući i određivanje cene po kojoj će one od tog trenutka biti dostupne u prodaji.

Fudbalski klub Vojvodina i ovom prilikom naglašava da je i ovoga puta, kao i uvek, maksimalno ispoštovao preporuke MUP-a u vezi sa bezbednošću svih gledalaca na stadionu, što je praksa koje će se fudbalski klub Vojvodina apsolutno pridržavati i ubuduće'', navodi se u saopštenju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Consigliere 1927
Wednesday, 07.03.2018
17:04

Zato ce te danas popiti 4 komada pa sledeci put staviti i 1000