Ko je smenjivao Milojevića? Progovorio i Mrkela...

Autor: Darko Mitrović
subota 05.10.2019.
12:12
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Prva reakcija iz uprave posle emotivne reakcije trenera Crvene zvezde.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Pobedu u utorak nad Olimpijakosom na ''Marakani'' (3:1) u drugom kolu Lige šampiona, Vladan Milojević je veoma emotivno doživeo, posle brojnih kritika kojima je bio izložen i on i njegov tim zbog poraza od Partizana u 161. večitom derbiju.

Pred kamerama je, odmah posle meča sa Atinjanima, otkrio da je na dan utakmice iz Grčke dobio brojne informacije kako se u tamošnjim medijima najavljuje njegova smena u slučaju poraza od Olimpijakosa.

Nije mu bilo teško da zaključi kako su takve informacije u Grčku stigle iz Srbije, ali je ostalo nejasno ko je lansirao takvu priču.

Par dana kasnije, na tu temu je progovorio i sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela. U razgovoru za ''Žurnal'', Mrkela je ponovio da Zvezdin šef struke ima punu podršku uprave, ali je i potvrdio Milojevićeve reči da je bilo tpomenutih nagoveštaja iz Grčke.

''Svakodnevno razgovaram sa trenerom, kao i ostali iz kluba. Milojević uživa našu punu podršku, tako je bilo i pre okršaja sa grčkim timom. Niko od nas u Zvezdi nije imao primedbu na njegov rad, a pogotovo nismo razmišljali da ga smenimo.

Sve što je Vladan pričao na konferenciji za novinare posle utakmice sa Olimpijakosom predstavlja reakciju na vesti objavljene u pojedinim medijima, ništa od toga nije došlo iz kluba.

Zajedno smo sedeli u kancelariji i čitali vesti iz Grčke, koji su se pozivali na naše medije i sami smo pročitali takvu informaciju. O svemu što je Milojević govorio u utorak uveče moraćete ipak, da pitate njega'',
konstatovao je Mrkela.

Ipak, za očekivati je da je to sada iza Milojevića, raspoloženje na ''Marakani'' je sada na najvišem nivou, posle velike pobede nad Atinjanima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mclaud kg
Saturday, 05.10.2019
16:02

Posle pobede svi su Admirali.Nista me ne bi iznenadilo da smo izgubili od Oliya da bi kroz par dana Milojevicu urucena zahvalnica.Posto se podigla tolika prasina posle poraza od Partizana kao da je smak sveta.Izgubio covek derbi,pogresio na takticnom i formacijskom planu pa sta sad ajde odmah da mu se sve zaboravi sta je napravio od Zvezde.Primera radi Arsen Venger je dosao u Arsenal uzeo dve titule,podigao klub,posle toga sem ponekog bezvrednog kupa nije uzeo nista a ostao na klupi skoro dve decenije.Neki narodi ne zaboravljaju brzo kao mi.A Vladan je tek na pocetku.Da je srece da ostane jos najmanje 5 godina i da se radujemo svi zaajedno sa njim i nasom Zvezdom.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 05.10.2019
15:34

Smenjivali su ga pantici i sojici jer ne mogu da podnesu dominaciju bez kradje, namestanja, pljacki i otimacine.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 05.10.2019
15:32

Miloje ostani, potreban si nam na proleće!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 06.10.2019
04:28

Ostace jer potreban je i nama za novu titulu. Nastavi samoi da trolujes na vestima o Zvezdi jer mnogo si nam talican.

avatar
Lav
Sunday, 06.10.2019
15:28

Ostace. Budi bez brige.. I slavice novu titulu

avatar
Делија_момак
Saturday, 05.10.2019
14:07

Освојићемо титулу у инат овима од којих долазе такви наслови! Милоје остаје, свидело се то некоме или не!

avatar
Südkurve München
Saturday, 05.10.2019
12:44