Ko je sinoć u Humskoj oduševio Kokezu?

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.11.2018.
18:55
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Naravno, pohvale za pobede uvek idu na adresu čitavog tima, ali ponekad treba izdvojiti i pojedince.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije uspešno je okončala grupnu fazu Lige nacija i sinoćnjom pobedom nad Litvanijom (4:1) izborila plasman u Ligu B, kao i u plej-of za plasman na Evropsko prvenstvo.

Tokom prvog poluvremena bilo je i razloga za brigu, gosti su umalo poveli, dok naš tim nije uspevao da pronađe put do njihove mreže.

Ali, ulaskom Aleksandra Prijovića, koji je konačno zaigrao u tandemu sa Aleksandrom Mitrovićem u napadu, mnogo toga se promenilo. Zgusnuta odbrana Litvanaca nije mogla da se nosi sa dvojicom naših golgetera, i jedan i drugi su se upisali u strelce, a Prijović je imao i asistenciju za Adema Ljajića koji je postavio konačan rezultat.

A da je Prijović zaista blistao sinoć u Humskoj, potvrdio je i prvi čovek FSS Slaviša Kokeza koji je u izjavi za ''Žurnal'' naglasio da ga je Prijović - oduševio!

''Posebno mi je drago zbog ulaska Aleksandra Prijovića i to što je uspeo da postigne – gol i asistenciju. Istakao se ponašanjem u vremenu kad je bio malo i zapostavljen, ne dobijajući minutažu, ćutao je i vredno radio.

Videli ste, ušao u igru i pokazao da se trud i rad isplatio. Naravno, čestitam i svim ostalim momcima i stručnom štabu. Ostvarili smo zacrtano u Ligi nacija'', izjavio je Kokeza.

Selektor Krstajić je dugo oklevao da zaigra sa ovim tandemom u napadu, a Kokeza to nije želeo detaljnije da komentariše.

''To nije pitanje za mene, već za selektora Krstajića. Mislim da je sasvim normalno da se neki mečevi igraju sa dva špica. Da li su to Mitrović i Prijović u tandemu, ili neko treći preostaje nam da vidimo šta će selektor da odluči'', poručio je Kokeza.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 22.11.2018
09:54

Nadam se da je ovo bila poruka Milivojevicu i Nastasicu, kao i mala satisfakcija Prijovicu, a ne poruka Krstajicu. U suprotnom je veoma neumjesno.