Ko je protiv Zvezde imao tremu i kako je ona nestala pred Partizan?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 03.08.2020.
13:43
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Pred duel sa crno-belima uverava da mu je sada mnogo lakše.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Premijerni nastup po povratku u Superligu ekipa Novog Pazara imala je u subotu na ''Marakani'', gde je poražena od Crvene zvezde rezultatom 3:0.

Gol Pazaraca na toj utakmici čuvao je kapiten Marko Drobnjak, koji će na velikim iskušenjima biti i u sredu, kada u Novi Pazar stiže Partizan.

Međutim, u razgovoru za ''Žurnal'' Drobnjak objašnjava zbog čega će mu protiv Partizana biti mnogo lakše nego protiv Zvezde.

"Važno je da je led probijen. Siguran sam da ćemo svi više ceniti ono što znamo i možemo nego što je bilo protiv Zvezde.

Sa ovom utakmicom nestala je trema, a i razumljiva je bila kad naspram sebe imaš jedan od naših najboljih timova, pa će s Partizanom u sredu biti kudikamo lakše", istakao je Drobnjak.

Iako bi se iz ovih reči zaključilo da je imao tremu na ''Marakani'', Drobnjak je potom zakomplikovao ovo svoje objašnjenje, uveravajući da to nije bio slučaj.

"Nisam tremaroš. Veću tenziju sam imao kao član mlađih reprezentativnih selekcija. Treme nije moglo da bude i zato što većinu šampionskog sastava odlično poznajem, sa Jovičićem sam bio i saigrač.

Ne mogu igrači iz korena da se promene, ali pojedinci prave razliku. Znam da mogu i da možemo još bolje, i biće bolje protiv Partizana. Zvezda je istorija, okrećemo se crno-belima. Trema je razbijena i iz tog razloga protiv Partizana će sve biti mnogo lakše. Jedino za čim žalim su prazne tribine", istakao je Drobnjak.

Utakmica između Novog Pazara i Partizana na programu je u sredu od  17 časova.
-
kosarka baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mr.mendoza
Monday, 03.08.2020
18:23

Zasto ne objavljujete sto napisem vec 6-7objava

avatar
Mr.mendoza
Monday, 03.08.2020
17:18

Pazar se ostri za partizan atrener zvezdinog protivnika vec najavljuje da ce odmarati 5 igraca,i kako je pazar usao u ligu da li stanjem na tabeli ili tradiciom protiv zvezde i partizana